OVI SU MLADI LAVOVI SRPSKE POLITIKE: Naviknite se na ova lica, gledaćemo ih sve češće!
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović Cile, Ilustracija espreso

sveža krv!

OVI SU MLADI LAVOVI SRPSKE POLITIKE: Naviknite se na ova lica, gledaćemo ih sve češće!

Ono što treba srpskoj politici su nove nade, nova lica, nova energija
Objavljeno:

Poverenica Demokratske omladine Jovana Majstorović (29), izabrana je na kongresu Mladih evropskih socijalista u Nemačkoj za potpredsednicu ove evropske organizacije. Majstorovićeva je u politici od 18 godine, i od tada je član Demokratske stranke.

foto: Filip Plavčić

Inače, ova mlada i perspektivna političarka je doktor medicine na Specijalističkim akademskim studijama iz Humane Reprodukcije. Članica je Demokratske stranke od 2006. godine, a članica Predsedništva od 2011. Bila je predsednica Ženske omladinske mreže DO i Internacionalna sekretarka DO i u prošlom mandatu.

JOVANA JE UZDANICA DS I POTPREDSEDNICA MLADIH SOCIJALISTA EVROPE: Jankovića treba podržati! Vučiću se ne može osporiti da je kvalitetan političar!

- Velika je čast kada vas na neku poziciju izaberu, a posebno kada se to desi van granica vaše zemlje. Pored toga što je veliko zadovoljstvo, nosi sa sobom veliku odgovornost, jer predstavljate i svoju zemlju, političku organizaciju iz koje dolazite, ali i sada kao potpredsednica mladih evropskih socijalista, predstavljam podmladak evropskih socijalista. To je organizacija koja okuplja više od 40 država Evrope, koje imaju različite organizacije koje su uglavnom socijaldemokratske orijentacije, i koje imaju za cilj uglavnom razna evropska pitanja, a isto tako, kroz rezolucije i deklaracije dajemo svoj stav i o političkoj situaciji u svetu. Nama je dominantna priča omladinska politika, i sva pitanja mladih ljudi, ne samo Evrope, već u celom svetu - rekla je Jovana u intervjuu za Espreso.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.