VUČIČ OTKRIO: Imam dva ili tri moguća kandidata za premijera!
Foto: Beta

otvoreno

VUČIČ OTKRIO: Imam dva ili tri moguća kandidata za premijera!

Akcenat razgovora Vučića i patrijarha bio na Kosovu i Metohiji i planovima za budućnost
Objavljeno: 13:37h

Premijer Srbije i novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, nakon sastanka sa patrijarhom srpskim Irinejom, da je akcenat njihovog razgovora bio na Kosovu i Metohiji i planovima za budućnost.

Na pitanje novinara Kurira o potencijalnom nasledniku na mestu predsednika Vlade Srbije, Vučić je poručio da ima dva ili tri kandidata za tu poziciju.

- Moje je da u narednih mesec dana izađem pred građane sa imenom novog premijera. Neki jesu, neki nisu iz SNS - obrazložio je Vučić.

On je, povodom zahteva ministra za rad Aleksandra Vulina za smenu rukovodstva RTS, naveo da nije zadovoljan radom javnog servisa, ali da odluka nije na njemu.

- To vam dođe kao zabava. Kada neko skupi 60 ljudi, odmah bi da ima 5 minuta na RTS, dok neko skupi 600 i nema ga uopšte. Što se protesta tiče, ja vidim da je mnogima svega preko glave, ali ih molim da ostanu strpljivi i da imamo praznik demokratije. Dok psuju i viču, to je sve OK. Ali ako lete kamenice, palice, pesnice, ta granica se ne sme preći - uzvratio je Vučić.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.