Urnebesno: Konj odbio poljubac ministra pravde! (FOTO) (VIDEO)

ŽIVOTINJA ISKULIRALA SELAKOVIĆA

Urnebesno: Konj odbio poljubac ministra pravde! (FOTO) (VIDEO)

Ministar Nikola Selaković obišao zatvorski kompleks u Sremskoj Mitrovici i ergelu. Prišao je konju, pomazio ga po glavi i oduševljeno pokušao da ga poljubi, ali nije uspeo u nameri
Objavljeno: 09:56h

Ministar pravde Nikola Selaković je prilikom posete KPZ u Sremskoj Mitrovici prišao konju, pomazio ga po glavi i oduševljeno pokušao da ga poljubi, ali nije uspeo u toj nameri. Ova plemenita životinja okrenula glavu na drugu stranu i izbegla ministrov poljubac. Selaković je juče na proslavi 120. godina od osnivanja kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici da je taj KPZ jedna od prioritetnih ustanova u okviru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i da će nastaviti da je podržava. - Zadaci Uprave za izvršenje krivičnih sankcija će u narednom periodu biti i izgradnja novog paviljona po najvišim evropskim standardima. U okviru ovog zatvora ljudi se bave i poljoprivrednim inovacijama i izlažu na sajmovima, na kojima su dobro ocenjivani.

- Međutim, ono što je lepo i za oči i za turizam ovog kraja, od dolaska upravnika Dragana Alimpića, u kompleksu zatvora je posle više od 15 godina osposobljen hipodrom, a renoviran je i hotel „Srem“, u kojem radi 29 osuđenika - naveo je Selaković. U svojim štalama, KPZ „Sremska Mitrovica“ ima 36 lipicanera, krave, svinje, živinu, ima svoju mlekaru i pekaru, a radi se i na obnavljanju prihoda, kao i izgradnji adrenalin parka. U ovom zatvoru, od oko 2.000 osuđenika, tri četvrtine su u zatvorenom strogom zatvorskom režimu, a jedna u otvorenom, i to je jedini zatvor u Srbiji u kojem kazne izdržavaju i stranci.

Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.