SPS oštro: SAŠA JANKOVIĆ želi da sruši vlast, bez obzira na rezultate izbora!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

SPS oštro: SAŠA JANKOVIĆ želi da sruši vlast, bez obzira na rezultate izbora!

Socijalisti su ocenili da Saši Jankoviću nije dovoljno što je Vučićeva pobeda ubedljiva i da ovaj predsednički kandidat želi makedonski scenario rušenja vlasti
Objavljeno:

Socijalistička partija Srbije (SPS) ocenila je danas da predsednički kandidat Saša Janković "želi makedonski scenario, nestabilnost i rušenje vlasti bez obzira na izborne rezultate". - Zato njemu ni milion i po glasova manje od Vučića nije dovoljno da prizna poraz. Nije prvi put da na političkoj sceni imamo umišljene političare, isto tako je poznato da su svi doživeli fijasko, što će se i sada desiti - ocenili su socijlalisti koji su na predsedničkim izborima podržali kandidaturu Aleksandra Vučića.

foto: Fonet

Predsednički kandidat Saša Janković najavio je danas da će narednih dana formirati pokret u kome će biti stranke, organizacije i pojedinci koji su podržali njegovu kandidaturu.

foto: Fonet

Janković je na konferenciji za novinare rekao da je to odgovor na silu koju primenjuje Aleksandar Vučić i da će taj pokret građanima da nudi istinu umesto laži i državu umesto družine.

On je rekao da će deo te organizacije biti oni koji su mu dali podršku na predsedničkim izborima, a da će Demokratska stranka nastaviti i dalje da paralelno i samostalno deluje, ali u istom pravcu i promovišući iste vrednosti.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.