ČISTO KAO SUNCE, NEMA KRIMINALA: Toma odgovorio da li fondacija Dragice Nikolić nastavlja da radi!
Foto: Nenad Orević

posle pisanja medija

ČISTO KAO SUNCE, NEMA KRIMINALA: Toma odgovorio da li fondacija Dragice Nikolić nastavlja da radi!

Svakom ko je to objavio, kažem da je to laž. I nekom izgleda ne vredi da iznosite istinu. Ako je Fondacija dala saopštenje i MUP, zašto više, pita se predsednik u odlasku
Objavljeno: 14:24h

Predsednik Tomislav Nikolić je izjavio da policija nikada nije ušla u prostorije Fondacije Dragica Nikolić, da u toj fondaciji nije bilo kriminala.

Nikolić je dodao da je ta fondacija "čista kao sunce".

"Nije bilo kriminala, niti može da ga bude. A vas koji objavljujete ipak molim da kažete ko je bio taj koji je predao krivičnu prijavu i šta piše u toj prijavi, a sakrijte ime tog ko je predao prijavu da vidimo šta prijava sadrži. Dakle, ono što ne postoji, ne može da bude predmet pažnje, pa ni moje", rekao je Nikolić u Kragujevcu.

POLICIJA UPALA U FONDACIJU DRAGICE NIKOLIĆ! Proverava se svaki papir, svaki dinar, razlog je OVO!

On je kazao da na računu Fondacije ima novca i da ona raspolaže novcem. Na pitanje da li će Fondacija nastaviti da radi i kada on ode s predsedničke funkcije, Nikolić je odgovorio da to zavisi od donacija.

foto: Zorana Jevtić

"Nastavljamo rad ako budemo uspeli da obezbedimo donacije, a ako ne, Fondacija će lepo i mirno da završi svoju misiju. Neko drugi je dužan da to isto nastavi da radi", kazao je Nikolić. On je rekao i da je laž da novac "ide sa strane". "Svakom ko je to objavio, kažem da je to laž. I nekom izgleda ne vredi da iznosite istinu. Ako je Fondacija dala saopštenje i MUP, zašto više? Čemu to? A neka mi bolje kažu šta žele od mene, da bih znao kako da se postavim. Fondacija je čista kao sunce", rekao je Nikolić. Nikolić je rekao da je Fondacija pre četiri meseca dostavila spisak donatora Agenciji za borbu protiv korupcije, iako nije bila obavezna, ali da se Agencija nije oglašavala. "Ima nečega što se meni ne sviđa. Agencija ćuti već četri meseca i ne odgovara da li ima korupcije ili nema, a sad se pojavljuju inspektori kod ljudi koji su samo označeni kao donatori. Pojavljuju se i neke medijske kuće. Nisu dali svima taj spisak, a nekima koji su im mili i privilegovani, dali su im, ali to ne menja stvari", naveo je on. Nikolić je istakao da nije bilo kriminala, niti može da ga bude.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.