DRUGA OSTAVKA ZBOG STUDENTSKIH PROTESTA! Član RIK iz LDP podržao mlade ovim gestom!
Foto: Nebojša Mandić

solidarnost

DRUGA OSTAVKA ZBOG STUDENTSKIH PROTESTA! Član RIK iz LDP podržao mlade ovim gestom!

Ta stranka ocenjuje da situacija u kojoj smo se našli posle izbora ukazuje da smo duboko podeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik i odgovori na najvažnija pitanja od kojih zavisi budućnost svih
Objavljeno:

Predstavnik LDP u Republičkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP.

OPOZICIJA DA NAPUSTI PARLAMENT, SVI DA IZAĐU IZ UPRAVNIH ODBORA! Novi zahtevi studenata kruže internetom! (FOTO)

"Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka je rezultat želje da se izađe u susret zahtevima studenata koji protestuju već sedam dana na ulicama najvećih gradova u Srbiji", piše u saopštenju.

Ta stranka ocenjuje da situacija u kojoj smo se našli posle izbora ukazuje da smo duboko podeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik i odgovori na najvažnija pitanja od kojih zavisi budućnost svih.

MAMA, DOBRO SAM! Najoriginalnije poruke i slike koje su obeležile 7.dan protesta širom Srbije (FOTO)

Zbog neprihvatljivih slabosti političara, žrtve neodgovornosti i vlasti i opozicije postaju upravo oni koji svoju budućnost treba da traže u Srbiji, smatra LDP. Navodi i da niko ne treba i nema pravo da relativizuje značaj protesta ignorišući zahteve studenata, baš kao što niko u njihovoj borbi, posle svih prokockanih šansi, ne sme sebično da traži novu stranačku priliku.

Podsetimo, dan ranije je i poslanik DS, Bojan Pajtić kazao da podnosi ostavku na poslaničko mesto kako bi podržao proteste koji "drmaju" Srbiju proteklih 7 dana.

U ZNAK PODRŠKE STUDENTIMA: Bojan Pajtić dao NEOPOZIVU ostavku na mesto poslanika!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.