Haradinajev brat OPET provocira: Albanci koje nazivate teroristima su čuvali i negovali srpske crkve punih 500 godina!
Foto: fACEBOOK / Daut Haradinaj

ODGOVOR VULINU

Haradinajev brat OPET provocira: Albanci koje nazivate teroristima su čuvali i negovali srpske crkve punih 500 godina!

Poslanik Skupštine Kosova Daut Haradinaj, brat lidera Alijanse za budu'nost Kosova i bivšeg premijera Ramuša Haradinaja, danas je u odgovoru na izjavu ministra rada u Vladi Srbije Aleksandra Vulina rekao da su "Albanci čuvali i čuvaju srpske svetinje 500 godina", dok "zbog tebe i tvojih istorijskih šefova, nijedna crkva ne bi ostala na Kosovu"
Objavljeno:

Ministar za rad Srbije Aleksandar Vulin je danas u Novom Sadu, kako su preneli beogradski mediji, zatražio od međunarodne zajednice da reaguje povodom pretnji Dauta Haradinaja, i rekao da je Haradinaj izjavio ono što misli velika većina predstavnika političkog života u Prištini:

Da proces etničkog čišćenja nije završen.

Haradinaj je na Fejsbuku poručio Vulinu da su "Albanci koje ti nazivaš teroristima, čuvali i negovali crkve punih 500 godina, ne zarad tebe, već zato što smo takvi mi Albanci. Mi Albanci smo muslimani, katolici i pravoslavci, i volimo jedni druge. Vi ste pokvarili sebe stavljajući crkvu ispred nacije. Albanci nikada nisu niti će izvršiti etničko čiščenje".

Haradinaj je pomenuo da su Albanci dali dokaze da su ljudi od reči, a da će "međutim, gonjenje od strane kriminalca iz Beograda uvek dobiti isti odgovor".

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.