BEOGRADOM JE DANAS ŠETALO 80.000 LJUDI, tvrdi Vojni sindikat Srbije (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

zajednička šetnja

BEOGRADOM JE DANAS ŠETALO 80.000 LJUDI, tvrdi Vojni sindikat Srbije (FOTO) (VIDEO)

Udruženi protest studenata i Sindikata Vojske i Policije preplavio ulice Beograda...
Objavljeno: 20:10h

Danas je 6 dan zaredom održan protest pod nazivom "Protets protiv diktature". Naime, današnja šetnja razlikovala se od prethodnih, jer se studentuima priključio i Sindikat Vojske i Policije Srbije.

Ruta je bila promenjena, pa su se demonstanti najpre okupili ispred Vlade Srbije, a onda krenuli u šetnju.

foto: Fonet

Okupljeni su kao i prethodnih dana nosili transprente sa porukama upućenim vlasti, neizostavne su bile i pištaljke, kao i uzvici takođe upućeni samom vrhu države.

ZAVRŠEN MASOVNI PROTEST U BG! Demonstranti poručili: VIDIMO SE I SUTRA! (VIDEO)

Kao i proteklih dana, kolona je bila veoma glasna...

HIT SA PROTESTA: Baka se pojavila na prozoru i studentima pokazala NJEGOVU SLIKU! Svi su joj aplaudirali! (VIDEO)

Okupljenima su se obratili predsednik Sindikata Vojske i policije.

foto: Fonet

- Današnja kolona u kojoj smo došli dovde bila je duža od dva kilometara. Ako uzmemo u obzir da se prostirala na 40.000 kvadrata, to znači da je nas ovde bilo preko 80.000. Kao starešina vojske imam dve obaveze - da ohrabrim svoje vojnike i pomognem im da se suprotstave neprijatelju. Onaj koji napada mora da ima tri puta više snage od onoga koji se brani - rekao je predsednik sindikata Vojske, Novica Antić.

Na njega se nadovezao i predsednik Sindikata Policije, koji je naveo da on "više veruje RTS - u kada se radi o broju onih koji su prisutvovali protestu.

foto: Fonet

- Novica je rekao da nas ima između 80 i 100.000, ali ja verujem RTS-u koji je rekao da nas ima samo 2.000. To nek ide na njihov obraz. Svaki normalan čovek mora da štiti mladost Srbije, a ne da naziva imenima koja ne bih hteo ovde da pominjem. Mi živimo zbog vas. Vi ste ti koji treba da menajte svet, a mi u tome samo malo da nam pomognemo - rekao je predsednik Policijskog sindikata Veljko Mijailović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.