AKO SU ONI PLAĆENI I JA SAM: Rambo Amadeus podržao studente, a onda izneo zahteve!
Foto: Fonet

i on ih je podržao!

AKO SU ONI PLAĆENI I JA SAM: Rambo Amadeus podržao studente, a onda izneo zahteve!

"Kao i uvijek do sada, na strani sam studenata. Ako su oni plaćenici, i ja sam. Sigurno sam plaćeniji od većine. Naravno, ja bih imao malo drukčije zahtjeve od njih, ne bih se bavio personalnim rješenjima, samo pravilima - napisao je Antonije Pušić
Objavljeno:

Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus na svom Fejsbuk profilu objavio je pismo podrške studentima i građanima koji i danas protestuju na ulicama.

On se na svom fejsbuk profilu osvrnuo na demonstracije protiv novoizabranog predsednika.

Njegovo pismo vam prenosimo u celosti;

"Kao i uvijek do sada, na strani sam studenata. Ako su oni plaćenici, i ja sam. Sigurno sam plaćeniji od većine. Naravno, ja bih imao malo drukčije zahtjeve od njih, ne bih se bavio personalnim rješenjima, samo pravilima.

1. Tabloidima i šund televizijama oduzeti pravo na informativni program i objavu vijesti iz politike, bilo kakve političke emisije. Red sisa, red guzica, red političara - degradira i nas i vlast.

Jos jedna GLUMAČKA LEGENDA podržala studente: Ovo sto mladi rade je NAJNORMALNIJA STVAR! (FOTO)

2. Nezavisna studentska komisija da sredi biračke spiskove, navodno ima više birača no punoljetnih stanovnika.

3. Uvođenje zakonske obaveze glasanja - demokratija je taoc neodgovornih apstinenata. Najrevniji su očigledno ovi što olovku uzimaju jednom u 4 godine u ruke, pa neće nikako da propuste taj doživljaj. Najneodgovorniji su ovi što misle da znaju sve, što se ponašaju kao da je izbor za mis, pa im se "niko ne sviđa".

foto: Promo

4. Ograničiti minutažu pojavljivanja političara na televiziji. Ovaj se pojavljuje 100 puta više nego Tito. Tito je, sjećam se bio samo prvih 5 minuta dnevnika, a govore je držao samo kad je neka frka ili proslava, jednom u 3 mjeseca. Ovaj je na tv duže od spikera.

TRAŽILI SU OD DIREKTORA ŠKOLA DA ODRUKAJU DECU KOJA IDU NA PROTESTE! Sergej Trifunović otkrio šokantnu informaciju! (FOTO)

5. U Informativnim emisijama ukinuti informacije šta je ko rekao, ostaviiti samo šta je ko uradio. Šta se stvarno dogodilo. Od palamuđevine se ne razaznaje šta jeste a šta nije.

6. Svako veče na TV dnevniku pokazivati grafikone spoljnog i unutarnjeg duga, broj nezaposlenih, top listu prosječnih dohodaka u Evropi.

7. ...............

8.............

9.......Slobodno dopišite, ali vodite računa, pravila treba da važe za sve

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.