BELOG PRELETAČEVIĆA SVI ZNATE, ali niste znali da je njegov brat VUK još veća faca! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, prtsc

espreso otkriva

BELOG PRELETAČEVIĆA SVI ZNATE, ali niste znali da je njegov brat VUK još veća faca! (VIDEO)

Vuk Maksimović, Lukin brat, režiser je koji živi i radi u Beogradu, a napravio je film o kojem je pričao ceo svet
Objavljeno: 11:16h

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli, koji je izazvao veliku pažnju javnosti, i na predsedničkim izborima po broju glasova zauzeo treće mesto, glavna je atrakcija poslednjih meseci. Jasno vam je da je Beli svojom harizmom "kupio" mnoge ljude u Srbiji, ali, kada čujete da ima starijeg brata režisera, shvatićete da je Luka Maksimović iz jedne umetničke i veoma neobične porodice.

DE ĆEŠ BOLJEG PRECEDNIKA OD LJUBIŠE? Beli se sastao sa Putinom i Merkelovom! (FOTO)

Vuk Maksimović, Lukin brat je režiser, koji živi i radi u Beogradu, a njegov prvenac, film "Dragan Vende - Zapadni Berlin" poneo je mnoge nagrade na festivalima širom Evrope.

DA SU SE PITALI SRBI ŠIROM SVETA, imali bismo drugog predsednika! Kako je glasala dijaspora?

Prvi autorski film Vuka Maksimovića "Dragan Vende" govori o njegovom stricu Draganu koji je pre više od dve decenije iz Jugoslavije otišao u Nemačku. Film govori o Vendeu koji je u jednom trenutku imao sve, novac, devojke i život, radio u najboljim noćnim klubovima, družio se sa filmskim zvezdama, i zahvaljujući svom jugoslovenskom pasošu bez problema prelazio granicu između Zapadnog i Istočnog Berlina, profitirajući od šverca robe i trgovine devizama.

OVO JE PRAVA ISTINA! Beli je u Mladenovcu ostvario OGROMNU POBEDU! Evo i zašto!

foto: prtsc/TVMladenovac Mladenovac

Zapadni Belin je bio mesto urnebesnog provoda, lake zarade, i slatkog života...dok nije pao Berlinski zid i sve se promenilo. Dvadeset godina kasnije Dragan radi u bordelu, živi od socijalne pomoći i retko napušta svoj nadrealni svet Zapadnog Berlina, nostalgično se sećajući prošlih vremena... Kada Draganov nećak Vuk dođe u Berlin da upozna svog legendarnig strica, pred njegovom kamerom se otvara bizarni i tragikomični svet Jugo-emigranata, prostitutki, propalih milionera i gubitnika promena, u gradu i vremenu i dalje podeljenom na Istok i Zapad.

Savetujemo propale kandidate šta da rade posle izbora: Od tapaciranja fotelja do vozača tramvaja u krugu dvojke! (FOTO)

Ovo Maksimovićevo ostvarenje proglašeno je za 20 najboljih tog žanra u svetu. Izgleda da su Maksimovićevi ozbiljno talentovani, Luka da svojom harizmom i neobičnim nastupom pridobije ljude oko sebe, a Vuk da svojim filmskim ostvarenjem takođe oduševio publiku širom sveta, i dobije sve nagrade.

KO JE NAJVEĆI GUBITNIK, A KO POBEDNIK? Sumirali smo izbore, OVO JE NAJVEĆI ŠOK!

Ako ništa drugo, zajednička crta braće Maksimović je da su talentovani i maštoviti.

Inače, Vuk je režirao i sva tri predizborna spota svog brata Luke. Da vas podsetimo kakve spotove je napravio:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.