Čeda Jovanović - od političara do glumca! Skinuo se potpuno go i pojavio na ekranima!
Foto: Zorana Jevtić

to smo čekali!

Čeda Jovanović - od političara do glumca! Skinuo se potpuno go i pojavio na ekranima!

Premijera je zakazana za 6. april, a Ćosić očekuje Jovanovića u publici, i to u prvom redu.
Objavljeno:

Kadrove iz poznate kampanje „Ledeni izazov“ u kojima Jovanovića polivaju hladnom vodom iskoristio je mladi reditelj za svoj prvenac „Afterparti“.

Političar Čedomir Jovanović biće zvezda novog domaćeg filma, ali tamo neće progovoriti ni reč. U prvom planu je Čedin obnaženi torzo s tetovažom!

foto: Zorana Jevtić

Reč je o ostvarenju pod nazivom „Afterparti“ producenta i glavnog glumca Radeta Ćosića, koji je Jovanovićev snimak čuvenog ledenog izazova, kad političara polivaju ledenom vodom a on to stoički podnosi bez majice na sebi, iskoristio u svom filmu.

Premijera je zakazana za 6. april, a Ćosić očekuje Jovanovića u publici, i to u prvom redu.

foto: Zorana Jevtić

- Iako se Čeda pojavljuje nag, očekujemo da dođe u odelu. Da danas snimamo ponovo, verovatno bismo kao glumca uzeli Ljubišu Preletačevića Belog - kaže Ćosić za Kurir. Još VIP glumaca Pored političara, u filmu su uloge dobili voditeljka Lea Kiš, folker Dragan Kojić Keba i pevačica Aleksandra Kovač.

foto: Damir Dervišagić

- Svi dobro rade svoj posao, popularni su i logično je da smo baš njih troje izabrali. To je isto kao da smo otvorili fast fud, siguran izbor - smatra Rade Ćosić, koji je i sebi dodelio ulogu u svom filmu.

On tumači glavnog junaka, barmena Mareta, koji dolazi da zaradi novac statirajući u emisiji „Nedeljno popodne“ kod voditeljke na ružičastoj televiziji. Film „Afterparti“ doneo je reditelju Luki Bursaću nagradu za najboljeg debitanta na ovogodišnjem Festu. Igra i mala Zone Pored Čedomira Jovanovića, publika će uzdisati za Janom Milosavljević, ćerkom pevača Neše Galije, koja je igrala malu Zonu Zamfirovu kod Zdravka Šotre.

foto: Printscreen

Sjajnu epizodu gazde kafane odigrao je Dragan Gagi Jovanović, čije replike će možda zaseniti i one iz serije „Moj rođak sa sela“. U podeli su i uvek odlični Slobodan Beštić i Lidija Vukićević, koja je zbog uloge morala da se ošiša.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.