VUČIĆ NIJE POBEDNIK JEDINO U OVIH 5 OPŠTINA! Trijumf Jankovića u jednoj od njih je prava misterija!
Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, YouTube Printscreen

nije svuda oduvao

VUČIĆ NIJE POBEDNIK JEDINO U OVIH 5 OPŠTINA! Trijumf Jankovića u jednoj od njih je prava misterija!

Iako je kandidat valdajuće koalicije odneo ubedljivu pobedu u skoro svim gradovima, ima opština u kojima su drugi kandidati osvojili veći broj glasova
Objavljeno: 14:10h

Prošli su i ti famozni izbori. Srbija je dobila novog šefa države, kandidata kojeg je predložila vladajuća koalicija, Aleksandra Vučića. Iako je glasanje za nama i izvesno je da neće biti drugog kruga, o 2.aprilu i ubedljivoj pobedi Aleksandra Vučića pričaće se još dugo.

Drugo mesto osvojio je Saša Janković, dok je treće mesto bio Luka Maksimović.

Vučić je najviše glasaova odneo u skoro svim opštinama, iako je izlaznost građana bila najmanja od 2012. godine. Ali, našlo se nekoliko "izuzetaka".

foto: Fonet

Naime, u opštini Čajetina pobedio je njen prvi čovek, Milan Stamatović. S obzirom da je ukupno osvojio 1,3 posto, a u Čajetini pobedio i to ubedljivo sa 59,9 odsto, očekivano je i njegova izjava da je "zadovoljan ishodom izbora".

AROGANCIJOM SE NE DOLAZI NA VLAST! Zašto je srpska opozicija do nogu potučena od Vučića?

Uostalom, čovek je dobio i dve pesme, posvećene specijalno njemu! Gazi već četvrti mandat na mestu predsednika opštine, a ovim rezultatom još više je osigurao stolicu.

Građani Čajetine odlučili su da podrže zemljaka, a verovatno je "lakšem izboru" doprinelo i to što Stamatović, iako jedan od osnivača Srpske narodne partije, odlučio je da stranku napusti jer ona podržava Srpsku naprednu stranku i njenog lidera Aleksandra Vučića, a više pažnje posveti udruženju građana Za zdravu Srbiju.

KO JE NAJVEĆI GUBITNIK, A KO POBEDNIK? Sumirali smo izbore, OVO JE NAJVEĆI ŠOK!

Druga opština u kojoj pobedu nije odneo još uvek aktuelni premijer Vlade je Senta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.