JOHANES HAN ČESTITAO VUČIĆU: Ovo je njegova prva poruka novom predsedniku
Foto: Fonet

savet

JOHANES HAN ČESTITAO VUČIĆU: Ovo je njegova prva poruka novom predsedniku

Komesar EU za susedsku politku i pridruživanje Johanes Han čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i poručio da "jaku podršku građana" pažljivo iskoristi
Objavljeno: 11:50h

Komesar EU za susedsku politku i pridruživanje Johanes Han čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i poručio da "jaku podšku građana" pažljivo iskoristi.

MOĆNI ČOVEK BALKANA, NAJMOĆNIJI POSLE MILOŠEVIĆA: Kako svetski mediji pišu o novom predsedniku Srbije

IZBORI - DAN POSLE: SNS slavi, opozicija preti PREOKRETOM! RIK: Vučić i dalje na 55%!

VUČIĆ SLAVIO DO JUTRA UZ TRUBAČE! Kako je region video izbore u Srbiji (VIDEO)

- Uvek je dobro kada postoji jasan rezultat. Sada postoji i odgovornost sa njegove strane da pažljivo iskoristi ovu jaku podršku građana - poručio je Han.

Evropski komesar za pregovore o proširenju ocenjuje da će Aleksandar Vučić biti pred "posebnim izazovom" zbog činjenice da je vlast na svim nivoima u Srbiji koncentrisana u njegovoj partiji.

- On je u svojoj prvoj izjavi obećao da će poštovati ustavni okvir i ja mu verujem - zaključio je Han pred početak Saveta ministra spoljnih poslova koji se danas održava u Luksemburgu.

Han je još sinoć čestitao Vučiću pobedu i istakao da sa Vučićem kao ,,novim predsednikom Srbije, prijateljem i partnerom očekuje saradnju na putu pristupanja Srbije EU".

(Espreso.co.rs /Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.