VUČIĆ SLAVIO DO JUTRA UZ TRUBAČE! Kako je region video izbore u Srbiji (VIDEO)
Foto: Reuters

komšije su pratile sve

VUČIĆ SLAVIO DO JUTRA UZ TRUBAČE! Kako je region video izbore u Srbiji (VIDEO)

I u regionu je jedna od glavnih vesti pobeda Aleksandra Vučića
Objavljeno:

Svi mediji u Bosni i Hercegovini su kao udarnu vest objavili da je premijer Aleksandar Vučić pobedio na predsedničkim izborima u Srbiji.

Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić čestitao je Vučiću na izbornoj pobedi. "U Srbiji je pobedio evropski put i regionalna saradnja. Iskrene čestitke Aleksandru Vučiću na izbornoj pobedi", napisao je Zvizdić na svom Tviter nalogu.

SRBIJA DOBILA PREDSEDNIKA! VUČIĆ na 55%, neće biti drugog kruga!

"Vučić nakon pobede: Ovo je veliki dan, hvala i Bošnjacima", udarna je vest na portalu "Dnevnog avaza". Portal Klix.ba kao udarnu vest takođe je objavio vest o Vučievoj poedi, uz njegovu izjavu da je dobio 12 posto glasova više nego svi ostali kandidati zajedno. Sarajevski mediji još navode da će Vučić boraviti u Mostaru, gde će se sastati s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem i hrvatskim članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem.

VUČIĆ NAKON POBEDE: Čisto kao suza, imamo podršku preko 2 miliona građana! (VIDEO)

Banjalučke "Nezavisne novine" takođe su vest o Vučićevoj pobedi objavile kao udarnu uz naslov: "Pobeda čista kao suza", kao i informaciju da je Vučić od 655 važečih listića na glasačkom mestu u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci osvojio 451 glas.

Hrvatski Jutarnji list navodi da je pored trijumfa Vučića upečatljiv i "izborni debakl Šešelja", ali i ocene političkih analitičara o "političkoj nezrelosti" u našoj zemlji.

JANKOVIĆ I BALŠA PRETE VUČIĆU: Ovo još nije gotovo, brojimo glasove, TI SI ISPOD REZULTATA KOJE SI PROGLASIO!

I Večernji list, ali i Jutarnji obaziru se na sastanak Vučića s Plenkovićem, hrvatskim premijerom.

Crnogorski CDM piše da je "Vučić slavio uz trubače do tri ujutru", a Vijesti prostor naročito posvećuju opozicionim kandidatima, ali i stavu analitičara "da drugog kruga nema samo u Severnoj Koreji".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.