Saša Janković: Možda je neobično, ali ja moram da PROGLASIM POBEDU!
Foto: Espreso

I ON JE POBEDIO

Saša Janković: Možda je neobično, ali ja moram da PROGLASIM POBEDU!

Dosta samouvereno zvučao je nestranački kandidat posle ubedljivog poraza od Vučića
Objavljeno:

Janković je započeo govor kako je rekao na možda malo neuobičajen način i proglasio pobedu!

- Ova pobeda je u skladu sa načinom na koji su vodili kampanju, nama takva kampanja nije bila poenta niti nam je takva pobeda bila cilj. Ovaj politički proces koji je počeo i uneo novi optimizam u Srbiju nastavlja se na jedan sjajan način a sa potpunom izvesnošću, vratićemo dostojanstvo građanima Srbije, rekao je Janković i nastavio:

VUČIĆ NAKON POBEDE: Čisto kao suza, imamo podršku preko 2 miliona građana! (VIDEO)

Nervozni Beli PREKINUO INTERVJU! Uvredio se kad su ga nazvali SATIRIČNI POLITIČAR! (VIDEO)

foto: Espreso

- Straha i ako je bilo na ovoj strani - nema, oni koji imaju strah koristili su se očiglednim stvarima o kojima neću ni da pričam. Sačekaćemo prave rezultate i u skladu sa njima ćemo se ponašati, ali naš put je tek počeo.

Hvala svim sjajnim ljudima koji su sve vreme sa nama, volonterima i volonterkama, hvala sjajnim prijateljima i poznanicima...fantastičnim ljudima koji su sve ovo pokrenuli i koji su uz mene. Najvise hvala građanima i građankama Srbije i njima se zaista obavezujemo, sve ovo je početak i završićemo ovo na pravi način. Hvala i protivnicima što su nas učvrstili potpuno u uverenju i vidimo se već od sutra. Naš cilj je ponavljam, dostojanstven građanin Srbije i institucije koje rade kako treba. Srbija sa osmesima svih nas - završio je Janković obraćanje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.