OŠTRA IZJAVA ČEDE JOVANOVIĆA: Ko izgubi, neka ne traži krivca u pobedniku!
Foto: Beta / Milan Obradović

izborna trka

OŠTRA IZJAVA ČEDE JOVANOVIĆA: Ko izgubi, neka ne traži krivca u pobedniku!

Jovanović je sa žaljenjem podsetio da je želeo da opozicija izađe sa jednim kandidatom, i da je činjenica da Janković i Jeremić nisu pristali na to - "utvrdila" rezultat izbora
Objavljeno: 20:02h

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović poručio je danas, nakon glasanja, da oni koji izgube ne treba da traže krivicu u pobedniku, već u tome što su činili tokom predizborne kampanje.

Jovanović je u izjavi novinarima sa žaljenjem podsetio da je želeo da opozicija izađe sa jednim kandidatom, kao i da je činjenica da Janković i Jeremić nisu pristali na to - "utvrdila" rezultat izbora.

- Žao mi je što je tako, jer će cenu platiti društvo od previše ambicioznih i nedovoljno sposobnih političara koji su se kandidovali - podvukao je Joivanović najavivši da će prvi čestitati pobedniku.

foto: Beta / Milan Obradović

Za njega su izbori uvek bili najozbiljniji posao koji radi, a pružanje podrške uvek bila odluka koja je proizlazila iz vrlog jasnog stava onog što želi da bude sa ovom zemljom.

- U politici ne smete biti lični, a ako ste lični onda pravite greške koje je Janković pravio u kampanji - rekao je Jovanović.

- Uvek glasam za isto. I kada sam na listiću, i kada me nema, želim evropsku normalnu zemlju u kojoj ćemo žicveti u skladu sa svojim mogućnostima i u kojoj će važno biti kako radimo - objasnio je Jovanović.

foto: Beta / Milan Obradović

On je rekao da je jedinu politiku prepoznao u onome ssto je rekao Čanak, i da je želeo promene, te nije glasao za Aleksandra Vučića, kog smatra odgovornim za situaciju u kojoj se nalazimo.

Bonus video:

Glasanje građana u Beogradu

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.