ŠEŠELJ POSLE GLASANJA: Čekam drugi krug i TV DUEL sa Vučićem!
Foto: Fonet Fonettv

predsednička trka

ŠEŠELJ POSLE GLASANJA: Čekam drugi krug i TV DUEL sa Vučićem!

- Ubeđen sam da Aleksandar Vučić neće uspeti da izbegne direktan TV duel, kao što je to izbegavao pune dve i po godine - rekao je Šešelj
Objavljeno: 20:02h

Predsednički kandidatVojislav Šešelj izjavio je danas da se nada prolasku u drugi krug, u kome očekuje žestok okršaj sa Aleksandrom Vučićem, čemu se, kaže, unapred raduje.

- Ubeđen sam da Aleksandar Vučić neće uspeti da izbegne direktan TV duel, kao što je to izbegavao pune dve i po godine. Drugog kruga nema bez televizijskog duela, a ja nudim nekoliko duela, na raznim televizijama sa nacionalnim frekvencijom - rekao je Šešelj novinarima nakon glasanja u Batajnici.

foto: Fonet Fonettv

Odgovarajući novinarki hrvatske televizije, Šešelj je rekao da nije Vučićev čovek, te kako to može i biti, zapitao je, kada je od njega stariji 16 godina.

Rekao je da ga sada neki napadaju i da je Kolindin čovek pošto je jednim pismom podrške Ivi Josipoviću obezbedio da ona bude izabrana za predsednika Republike, iako je, kako je rekao, nekoliko dana pred izbore josipović vodio sa 11 procenata razlike.

Šešelj je rekao i da mu je zdravlje odlično, ispravio je novinarku da nije pušten zbog zdravlja iz Haga, vech da je izbačen, ali da je sada veoma zdrav.

foto: Dragana Udovičić

Dodao je da nije odustao od dolaska u Hrvatsku i da uskoro dolazi, jer ga tamo sa radošću occekuju, te da su se pokajali?zbog zabrane ulaska u tu zemlju.

- Kako da mi zabrane ulaz na 20 godina, kao da će Hrvatska kao država postojati još 20 godina. To je besmislena zabrana. - rekao je Šešelj.

Bonus video:

Glasanje građana u Beogradu

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.