Goranovi anđeli: Tri lepotice savetuju jednog srpskog gradonačelnika. Blago njemu! (FOTO)

Zgodna strana politike

Goranovi anđeli: Tri lepotice savetuju jednog srpskog gradonačelnika. Blago njemu! (FOTO)

Dvema od njih je funkcija pomoćnika gradonačelnika prvo radno mesto. Zajedničko im je i to što su fakultete završile s visokom prosečnom ocenom, a tu je i članstvo u SNS
Objavljeno:

Tri lepe Leskovčanke, starosti od 27 do 30 godina, pomoćnice su gradonačelnika Gorana Cvetanovića i primaju platu od 74.000 dinara. Dvema od njih je funkcija pomoćnika gradonačelnika prvo radno mesto. Zajedničko im je i to što su fakultete završile s visokom prosečnom ocenom, a tu je i članstvo u SNS, čiji je Cvetanović funkcioner, piše Blic.

Najmlađa među njima, Mina Cvetanović, imenovana je pre nekoliko dana i lekar je opšte prakse. Marija Jovanović je diplomirani tehnolog, a Ana Jovanović je ranije bila novinarka. Cvetanović ima još dva pomoćnika, penzionera iz drugih partija, ali tri pomoćnice privlače pažnju zbog svojih godina, a s druge strane zbog odgovornog posla koji im je poveren bez dana radnog iskustva.
Facebook/Marija Jovanovic
- Počastvovana sam što sam postala deo tima gradonačelnika, a ujedno imam veliku trebu zbog odgovornosti. Ovde se mnogo radi, čak i subotom i nedeljom - priča Mina Cvetanović ističući da nije u srodstvu s gradonačelnikom.
Goran Cvetanović kaže da ovakvim izborom želi da pošalje poruku mladima da ne odlaze iz Leskovca.
- Recept za uspeh je spoj iskustva i pozitivne energije mladih, koji drugačije posmatraju okruženje i nemajustrah i kočnice da kažu šta misle, a ne ono što ja želim da čujem. Članstvo nije uslov za posao, jer Ana Jovanović nije član naše stranke, kao i mnogi drugi direktori ili članovi gradskog veća - ističe on. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.