Ovo su roditelji Aleksandra Vučića! Pojavio se s njima u Ćirilici kod Marića! (FOTO)
Foto: Printskrin / Tv Hepi

Ovo su mu tata i mama!

Ovo su roditelji Aleksandra Vučića! Pojavio se s njima u Ćirilici kod Marića! (FOTO)

- Kao majka mogu da kažem sve najlepše, što je normalno. Ja sam ponosna na svoje sinove od kada sam ih rodila, rekla je Vučićeva majka
Objavljeno: 22:54h

Vučić trenutno gostuje u emisiji "Ćirilica" na "Hepiju" kod Milomira Marića.

Emisiji prisustvuju i njegov otac i majka.

foto: Printskrin / Cirilica / Tv Hepi

Kako Aleksandar kaže, majka stalno kritikuje njega i brata što češće ne dolaze.

- Kao majka mogu da kažem sve najlepše, što je normalno. Ja sam ponosna na svoje sinove od kada sam ih rodila, rekla je Vučićeva majka, a Aleksandar je imao opasku " kako je ona ponosnija na onog drugog".

foto: Printskrin / Cirilica / Tv Hepi

Vučić je ispričao da su mu dedu ubile ustaše.

- Plaši se kada odem tamo, stalno mi govori da se čuvam. Kada smo bili klinci, sećam se da je Andreja neko dirao dok smo bili u mestu iz kog je moj tata. Potukao sam se sa tim momcima, ali nije to bilo zasnovano na nacionalnoj osnovi. Glavni problem je bio kako to saopštiti roditeljima, ispričao je Vučić.

VUČIĆ U ĆIRILICI OTKRIO: Majku mi je bomba bacila 10 metara, slučajno je preživela bombardovanje RTS!

foto: Printskrin / Tv Hepi

- Mi svi mislimo da smo rodoljubi, a želimo da pokupimo najbolje od svih. Ćerka mi govori ruski i engleski bolje nego ja. Uči nemački i ona je sušta suprotnost mom ocu i bratu, rekao je Vučić i dodao:

DEČKO PAO U NESVEST USRED EMISIJE: Vučić skočio da mu pomogne, opšti haos u studiju! (FOTO)

- Majka mi je bila vrednija od oca, više je radila, ali on je bio veći mangup.

- Vi ste prve žrtve penzionih mera vašeg sina, rekao je Marić Vučićevim roditeljima, a premijer se našalio na tu opasku "Što nisi pao, dok si dolazio negde Mariću", rekao je on.

foto: Printskrin / Tv Hepi

Na pitanje o penzijama, Vučić odgovara da je svojim roditeljima oduzeo najviše, a njegov otac Anđelko koji je radio u Narodnoj banci to i potvrđuje.

Ovo je snimak drame u Ćirilici: Ovako je Vučić pomogao dečku koji je pao u nesvest! (VIDEO)

- To se moralo učiniti, inače bismo ostali bez penzija - rekao je on i otkrio da je njegova penzija oko 81.000 dinara.

- Čoveku nije svejedno kad pročita svašta u novinama o svojim sinovima. Komšinice me zovu da mi prepričavaju šta ima novo. Imamo i prijatelja i ovih drugih i jako je teško sve to slušati, rekla je Angelina Vučić.

- Imamo više zaposlenih ljudi, pa se i penzioni fond povećava. I moji roditelji su školovani ljudi i radili su celi život, a najviše sam uzeo njima. Penzije ne smeju da kasne ni jedan jedini dan, penzioneri mogu da računaju na boljitak, istakao je Vučić u emisiji "Ćirilica".

foto: Printskrin / Tv Hepi

Vučić se osvrnuo i na napade na njegovog brata, Andreja.

- Kad god ih pitate nešto konkretno za mog brata, kažu da je vlasnik silnih restorana, a on posetio restoran samo par puta. On živi u svom stanu i ima kredit za stan u švajcarcima, rekao je Vučić povodom napada na Andreja.

- Ja garantujem za njega, više nego za sebe. Moj brat je pogrešio kada su ga brutalno pretukli. I tada kreće kriminalizacija Andreja. To je slučajno snimila američka televiizija. Andrej je rekao da ga "ne zanima ni Devenport ni Saša Janković". Od tog dana je krenula bruatalna kampanja protiv njega, bez pardona. Uradili su to da mene povrede jer znaju koliko ga volim, rekao je premijer.

Jednom mladiću u publici je pozlilo, a lider SNS-a je prvi skočio da mu pomogne.

foto: Printskrin / Tv Hepi

- Prekini prenos, rekao je Vučić Milomiru Mariću, što je na kratko i učinjeno. Međutim, pošto je sve bilo u redu, prenos je ubrzo nastavljen.

Na pitanje Marića kako je doživela napad na Aleksandra u Srebrenici, Vučićeva majka Angelina je poručila:

- Nikome to ne bih poželela. Ni jednoj majci to ne bih poželela - rekla je ona.

foto: Printskrin / Tv Hepi

Gost iznenađenja u studiju je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske koji je rekao da Vučićev sin Danilo dolazi često kod njega, što je premijer Srbije i potvrdio, rekavši da njegov sin dolazi na sve događaje koje Dodik organizuje.

Premijer Vučić je naglasio da ne dao nikome da nam uruši stabilnost, jer kada se to uruši nema povratka. Srbija je bitnija od svih nas, zato je pitanje stabilnosti ključno pitanje, ocenio je Vučić.

U studiu TV Hepi pojavio se i glumac Lazar Ristovski.

Glumac Lazar Ristovski rekao je da je podržao Vučića zbog toga što on vodi najdemokratskiju politiku.

foto: Printskrin / Tv Hepi

- Drugi razlog je emotivne prirode. Jer mi se sviđa kako energično govori, i pokazalo se da se hvata u koštac sa problemima, podvukao je Ristovski.

Ristovski je pozdravio familiju Vučić, i shvatio koliko je lep, human i dirljiv trenutak što su oni ovde i da je za ovu kampanju to jedan "završni udarac".

- Hoću da idem napred i da učestvujem u demokratskim promenama, koje Vučić vodi - naglasio je Ristovski, dodajući da on vodi jednu realnu politiku.

Moji roditelji su vezani na korektan način za Šešelja, poštuju ga i vole. Vučićev otac je rekao da ga je ispratio kada je išao u Hag sa velikim žalom.

Lider SNS Aleksandar Vučić otkrio je da im je lider SRS Vojislav Šešelj više puta dolazio u kuću, nakon čega se u razgovor uključio Anđelko Vučić.

- Video sam ga kada je odlazio u Hag, a poslednji put smo se videli pre nekoliko meseci - naveo je Anđelko.

Vučić je rekao da mu je tokom kampanje samo jedne stvari žao, a to je što je član njegove partije Milenko Jovanov uvredio suprugu Vuka Jeremića Natašu, naglasivši da se on izvinio, ali da oni to nisu hteli da prihvate.

- Mi ništa tuđe ne želimo samo želimo svoj na svome, da zadržimo mir i stabilnost da pristižemo zemlje EU. Garantujem narodu Srbije, ambasadori se neće mešati u naš rad, oni su poštovani gosti naše zemlje, ali da utvrđuju dnevni red vlade, taj film neće da gledaju, naglasio je kandidat SNS-a.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.