PAROVIĆ: Srbiju ću urediti po ugledu na domaćinstvo mojih roditelja
Foto: Nemanja Pančić

u rodnom selu

PAROVIĆ: Srbiju ću urediti po ugledu na domaćinstvo mojih roditelja

Kandidat za predsednika Srbije i lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović je izbornu kampanju završio u rodnom selu Jaša Tomić
Objavljeno: 16:29h

Kandidat za predsednika Srbije i lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović je izbornu kampanju završio u Domu kulture u rodnom selu Jaša Tomić. Ovim putem, Parović je poručio da će Srbiju urediti po ugledu na domaćinstvo njegovih roditelja.

Napomenuo je kako su deca i obrazovani ljudi jedina sigurna budućnost za njega i njegov pokret. - Hajde da više u razgovoru sa roditeljima ne čujem kako je u mojoj Jaši neko umro, a da se niko nije rodio, kako se neko odselio, a da se niko nije doselio, kako nam je škola prazna, i kako ovde budućnosti nema - kaže Parović.

- Mi smo u ovoj kampanji pokazali da je politika za koju se zalažemo vrednosna, i ne da Srbija može "brže, bolje, jače", nego da Srbija može i mora drugačije - istakao je Parović.

- Ono što je moja Jaša, to je moja Srbija - rekao je Parović i pozvao sve da 2. aprila misle na Srbiju, i da ukoliko se prepoznaju u njegovoj viziji i programu zaokruže broj 3.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.