NADAM SE DA JE MOGUĆA POBEDA U PRVOM KRUGU: Vučić otkrio i ko mu je najozbiljniji protivnik!
Foto: Beta

samouveren

NADAM SE DA JE MOGUĆA POBEDA U PRVOM KRUGU: Vučić otkrio i ko mu je najozbiljniji protivnik!

Upitan ko će ga zameniti na mestu premijera, i da navede bar neka imena, Vučić je rekao da "ne bi bilo fer" da to kaže
Objavljeno:

- Kakva god da bude narodna volja, ja ću je poštovati, a da li se nadam da je moguća pobeda u prvom krugu, mislim da jeste - rekao je predsednički kandidat Aleksandar Vučić.

Na pitanje da li će podneti ostavku na mesto predsednika stranke ako bude izabran, kaže da će o tome razgovarati sa ljudima u stranci, ali da se na sledećem kongresu SNS neće kandidovati za predsednika stranke i da dotle treba da se pronađe novi predsednik stranke, a da SNS ima mnogo dobrih i vrednih ljudi koji to zaslužuju.

Upitan ko će ga zameniti na mestu premijera, i da navede bar neka imena, Vučić je rekao da "ne bi bilo fer" da to kaže.

- Biće fer da izgovorim samo jedno ime. Ima više kandidata, ali hajde da sačekamo izbore, možda neko drugi bude predlagao sledećeg predsednika vlade - rekao je Vučić.

Povodom navoda u medijima da je sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem dogovoreno da ga nasledi, kaže: "Nemam komentar".

Upitan da li je sve osim pobede u prvom krugu neuspeh, Vučić kaže da se prema celoj stvari ne odnosi na takav način.

- Ne zato što sam neko ko traži alibi, već zato što je za mene najvažnije da mi je čista savest i da sam zadovoljan onim što sam radio u prethodnom periodu i programom koji sam izneo, jer nisam čuo ničije druge planove i programe - rekao je Vučić.

Upitan ko mu je najozbiljniji protivkandidat, kaže da ih ne gleda tako i da ih ne gleda kroz mržnju, bez obzira šta su sve izgovorili o njemu.

- Jeremića sam viđao dok je dolazio u vladu, ljubakao me i zahvaljivao mi na svemu. Do zemlje se savijao dok je zahvaljivao. Sad je priču promenio.

Jankovića dugo nisam video, i ne znam zašto bih viđao nekog ko se nije bavio svojim poslom, već se protivustavno i protivzakonito bavio politikom - zaključio je Vučić u intervjuu za Blic.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.