JEREMIĆ POKLONIO REPLIKU MURALA u Novom Sadu!
Foto: Promo

Bravo!

JEREMIĆ POKLONIO REPLIKU MURALA u Novom Sadu!

Zahvaljujući na prilici da im uruči ovaj poklon, Jeremić je građanima zahvalio i što mu daju veru i snagu da stigne do pobede na predsedničkim izborima
Objavljeno:

Aktivisti tima Vuka Jeremića iz Novog Sada okačili su danas repliku nedavno prekrečenog murala „The only truth“ francuskog strit umetnika Remeda.

foto: Promo
foto: Promo

- Ovo je naš poklon Novom Sadu. Ovo je naš poklon pristojnoj i dostojanstvenoj Srbiji - poručio je predsednički kandidat Vuk Jeremić ispred replike murala ,,The only truth”.

foto: Promo
foto: Promo

- Počelo je proleće, a ove godine proleće se završava na Uskrs kada počinje obnova i kada počinje novi period u istorjiji naše ponosne i dostojanstvene zemlje - rekao je Jeremić pred više stotina Novosađana. Zahvaljujući na prilici da im uruči ovaj poklon, Jeremić je građanima zahvalio i što mu daju veru i snagu da stigne do pobede na predsedničkim izborima.

foto: Promo

- Ovo je novosadska Savamala, i ovakvih Savamala ima svuda po Srbiji, ali neće ih više biti posle izbora - zaključio je Jeremić.

foto: Promo
foto: Promo

Nataša i Vuk Jeremić su zajedno sa građanima Novog Sada prošetali do Hale Spens gde se večeras održava završna konvencija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.