MRKONJIĆ OPSOVAO ŽESTOKO U JUTARNJEM PROGRAMU: Pogledajte kako je reagovao kad su pomenuli ŠEŠELJA (VIDEO 18+)
Foto: Dragan Udovičić

bez dlake na jeziku

MRKONJIĆ OPSOVAO ŽESTOKO U JUTARNJEM PROGRAMU: Pogledajte kako je reagovao kad su pomenuli ŠEŠELJA (VIDEO 18+)

Predojević se zahvalio Mrkonjiću na gostovanju i najavio da će sledeći gost u studiju biti predsednik radikala Vojislav Šešelj. Onako usput pitao je Mrku da li će sačekati Šešelja da ga pozdravi, na šta je socijalista uzvratio sočnom psovkom.
Objavljeno:

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić žestoko je jutros reagovao i na sam pomen imena predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mrkonjić je, naime, gostovanje u jutarnjem programu Pinka iskoristio da istakne političko uverenje da su lider socijalista Ivica Dačić i aktuelni premijer Aleksandar Vučić idealna kombinacija za upravljanje državom, ali i podseti na postignute rezultate u kapitalnim infrastrukturnim projektima, koji su njegov fah.

Razgovor je protekao u mirnom tonu, pa ni voditelj Srđan Predojević nije mogao da nasluti da će sam kraj biti u najmanju ruku buran. Predojević se zahvalio Mrkonjiću na gostovanju i najavio da će sledeći gost u studiju biti predsednik radikala Vojislav Šešelj. Onako usput pitao je Mrku da li će sačekati Šešelja da ga pozdravi, na šta je socijalista uzvratio sočnom psovkom.

"Ma neću, gde da ga oteram u pi.ku materinu", kroz smeh je odgovorio on, dok je Srđan pokušao da ga zaustavi upozorenjem da je još u programu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.