BRATISLAV GAŠIĆ OSTAJE MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SRBIJE: Upravo je izglasano
Bratislav Gašić, Foto: stefan Jokić

REŠENO JE

BRATISLAV GAŠIĆ OSTAJE MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SRBIJE: Upravo je izglasano

Sa 148 glasova protiv zahteva za izglasavanje nepoverenja Gašiću i 37 za, odlučeno je da Bratislav Gašić ostane na mestu ministra unutrašnjih poslova

Objavljeno:

Bratislav Gašić ostaje ministar unutrašnjih poslova, većina poslanika izjasnila se protiv predloga da mu se izglasa nepoverenje.

Sa 148 glasova protiv zahteva za izglasavanje nepoverenja Gašiću i 37 za, odlučeno je da Bratislav Gašić ostane na mestu ministra unutrašnjih poslova. U Skupštini je bilo prisutno 192 poslanika, a nije glasalo sedam poslanika.

Podsetimo, rasprava o Predlogu za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću počela je u četvrtak, 15. juna, a premijerka Ana Brnabić koja je prisustvovala raspravi rekla je da neće predložiti smenu ministra Gašića, jer je radio ozbiljno i posvećeno, te da nema odgovornosti za tragedije koje su se dogodile.

Skupština je prethodno završila raspravu o izveštaju REM-a, kao i o Predlogu za formiranje anketnog odbora koji treba da utvrdi činjenice i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u Srbiji. Poslanici će po završetku rasprave o razrešenju Baste glasati o svim tačkama dnevnog reda.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.