ZAVRŠENA PROTESTNA VOŽNJA: Auto-put satima bio BLOKIRAN, saobraćajnica sada PROHODNA (FOTO) (VIDEO)
Protestna vožnja, Foto: Petar Aleksić

gužva

ZAVRŠENA PROTESTNA VOŽNJA: Auto-put satima bio BLOKIRAN, saobraćajnica sada PROHODNA (FOTO) (VIDEO)

Protestna vožnja krenula je danas u 16 časova od naplatne rampe Šimanovci i od naplatne rampe u Bubanj potoku u suprotnom smeru, a srele su se kod Sava centra oko 18 sati

Objavljeno: 20:46h

U 20 časova završena je blokada auto-puta kod Sava centra u Beogradu. Nedugo zatim glavna međunarodna saobraćajnica postala je prohodna za saobraćaj.

Učesnici protestne vožnje blokirali su auto-put kod Sava centra, gde su se u 18 časova srele dve kolone, koje su krenule iz Šimanovaca i Bubanj potoka.

Zbog toga saobraćaja tokom popodneva nije bilo ni na Gazeli.

Protestna vožnja krenula je danas u 16 časova od naplatne rampe Šimanovci i od naplatne rampe u Bubanj potoku u suprotnom smeru, a srele su se kod Sava centra oko 18 sati.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

U obe kolone zajedno ima nekoliko desetina vozila.

Do Sava centra je prva stigla kolona iz Šimanovaca, a potom i ona iz Bubanj potoka.

00:12

Deo opozicije automobilima blokirao auto-put kod Sava centra

Planirano je da saobraćaj kod Sava centra bude obustavljen do 20 sati.

00:29

Kolona koja je krenula iz Bubanj potoka stigla je do Sava centra

S obzirom na to da se očekuje da saobraćaj na auto-putu bude u kolapsu, savetuje se vozačima da se naoružaju strpljenjem ili da koriste alternativne pravce.

Inače, petkom popodne u Beogradu gužve su uglavnom veće, a blokada jedne od najvažnijih saobraćajnica u prestonici samo dodatno otežava situaciju.

Zbog svega navedenog preporučuje se da učesnici saobraćaja koriste novoizgrađenu obilaznicu oko Beograda kao alternativni putni pravac. Tu preporuku je danas izdalo Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Od juče je za saobraćaj otvorena još jedna deonica na obilaznici oko Beograda - tunel "Straževica" - petlja "Bubanj Potok", tako da se sada obilaznicom može i tih dodatnih skoro 10 kilometara.

Kako se navodi, svim učesnicima u saobraćaju se savetuje da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.