UDAJE SE DUBRAVKA ĐEDOVIĆ: Na LUDI KAMEN će stati sa OVIM POZNATIM ČOVEKOM, evo kako su se UPOZNALI!
Dubravka Đedović, Foto: BETA/MRE/EMILIJA JOVANOVIĆ

čestitamo!

UDAJE SE DUBRAVKA ĐEDOVIĆ: Na LUDI KAMEN će stati sa OVIM POZNATIM ČOVEKOM, evo kako su se UPOZNALI!

Oni se čak i nisu krili kao par, a sada je sve obelodanjeno

Objavljeno: 11:12h

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović su u vezi, a ovog leta navodno planiraju da se venčaju.

Kako se navodi, njih dvoje su se upoznali na sportskoj manifestaciji Serbian open. Susret se desio mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom.

Dubravka Đedović
Dubravka Đedovićfoto: Printscreen/RTS

Oni se čak i nisu krili kao par, a sada je sve obelodanjeno. Damir i Dubravka najviše vole da putuju po Srbiji, s obzirom da je ministarka dugo živela u inostranstvu. Kako piše pomenuti medij, Handanović je imao tremu kada je trebalo da zaprosi Dubravku. Kompozitor je odlično prihvatio i Dubravkinu decu kao da su njegova. Inače, ministarka ima četvoro dece, a dvoje je usvojila.

Damir Handanović
Damir Handanovićfoto: KURIR/ANA PAUNKOVIĆ

"Ima li šta lepše i izazovnije od dece?! Imam veliku, raznoliku porodicu, sa mnogo dece. Dve devojčice sam usvojila i odgajila od malena. One su sada mlade, velike devojke i drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac u životu i tako će zauvek biti. Dvoje najmlađih, koje sam rodila u braku, imaju 10 i 14 godina. Odgajati četvoro dece je uloga puna izazova, ali i beskrajnih zadovoljstava, koja proističu iz posvećenosti i predanosti tom zadatku", izjavila je Dubravka ranije za Story.

Bonus video:

02:10

PROMENE SU BOLNE, ALI CENE NISU POKRIVALE TROŠKOVE Ministarka Đedović: Država neće subvencionisati sve, VEĆ SAMO NAJUGROŽENIJE

(Espreso/Hello/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.