BELI KONAČNO OTKRIO ISTINU O SVOJOJ KAMPANJI! Otvorio je srce i objasnio APSOLUTNO SVE!
Foto: Reuters

jako i do koske!

BELI KONAČNO OTKRIO ISTINU O SVOJOJ KAMPANJI! Otvorio je srce i objasnio APSOLUTNO SVE!

- Nema nikakvih IT stručnjaka, sve jesamo moja harizma, empatija prema svim ljudima, prijateljima, protivnicima, moje vaspitanje i socijalna inteligencija, jer sam dete koje je odraslo na pijaci i ulici! - poručuje Beli
Objavljeno: 07:31h

Ljubiša Preletačević Beli je mnogim marketinškim stručnjacima poremetio račune, i pokazao da se sa nula para može napraviti jedna od najboljih predsedničkih kampanja.

Uz pomoć dobre energije, malo inata i društvenih mreža, Beli je postavio nove standarde, kad je reč o kampanji. Pa ipak, ima i onih (verovatno pomenuti "stručnjaci") koji dovode u pitanje autentičnost celog projekta, i pitaju javno "ko stoji iza kampanje Belog"... Njima se Beli obratio preko Fejsbuka, kao i celoj naciji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prenosimo obraćanje Belog:

"Luka mi reče da vam prenesem ovo: Piše da mi kampanju rade IT stručnjaci, da je sve smišljeno od strane nekog jako profesionalnog, ali to je samo moja harizma, empatija prema svim ljudima, prijateljima, protivnicima, moje vaspitanje i socijalna inteligencija, jer sam dete koje je odraslo na pijaci i ulici. Nema potrebe da me analiziraju stručnjaci, treba da analiziraju one zbog kojih sam krenuo u ovo sve i zašto to radim.

Eto, da ne bude da čika nije preneo Lukine reči.

AVE BELI!"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.