KAKVA ČAST! Erdogan je zastao, i kad je video POLITIČARA IZ SRBIJE, odmah mu je prišao i rukovao se s njim! (VIDEO)
Foto: Facebook/Enis Imamović

pokazao veliko poštovanje

KAKVA ČAST! Erdogan je zastao, i kad je video POLITIČARA IZ SRBIJE, odmah mu je prišao i rukovao se s njim! (VIDEO)

-Balkanska katastrofa je pre jednog veka nanela tako duboku ranu na naša srca da su naši vojnici i oficiri bez treptaja išli u susret smrti na Čanakaleu. Gazi Mustafa Kemal Ataturk, koji je i sam bio Rumelija, je govorio kako je bolje umreti na Čanakaleu, nego još jednom doživeti balkansku sramotu - rekao je Erdogan
Objavljeno: 14:29h

Redžep Tajip Erdogan je jedan od najmoćnijih ljudi na svetu i prvi čovek Turske, najjače regionalne sile na ovom prostoru. A ipak je jednom političaru iz Srbije ukazao baš veliku čast.

Na susretu "Rumeli-Balkan" u Ankari Erdogan je primetio narodnog poslanika u Skupštini Srbije i bivšeg ministra Sulejmana Ugljanina i odmah se, mimo protokola, uputio prema njemu da mu pruži ruku poštovanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Erdogan i Ugljanin su razmenili par srdačnih rečenica, a sandžački političar bio je jedan od retkih, ako ne i jedini, koji je na ovom skupu dobio ovakvu čast.

Pogledajte ovaj susret:

Erdogan je na ovom skupu rekao da doseljenici iz Zapadne Trakije, Bugarske i Balkana u Turskoj nisu imigranti, već deca Turske, pravi sinovi te zemlje.

- Vaši dedovi i preci su došli u svoju domovinu, a nisu otišli negde drugo. Balkanska katastrofa je pre jednog veka nanela tako duboku ranu na naša srca da su naši vojnici i oficiri bez treptaja išli u susret smrti na Čanakaleu. Gazi Mustafa Kemal Ataturk, koji je i sam bio Rumelija, je govorio kako je bolje umreti na Čanakaleu, nego još jednom doživeti balkansku sramotu - rekao je Erdogan.

Na poziv Erdogana ovom skupu su prisustvovali predstavnici SDA Sandžaka, SDP, Bošnjačke stranke kao i reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić.

(Espreso.co.rs/Sandžačke.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.