OVO NIKADA NIJEDAN KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA NIJE URADIO: Boško Obradović ponudio ostavku građanima!
Foto: Espreso

ekskluzivno

OVO NIKADA NIJEDAN KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA NIJE URADIO: Boško Obradović ponudio ostavku građanima!

"Ukoliko u roku od 180 dana od stupanja na funkciju ne ispunim prethodno navedeno, ovim podnosim ostavku na funkciju predsednika Republike" - stoji u izjavi u koju je Espreso ekskluzivno imao uvid
Objavljeno:

Kandidat za predsednika Dveri, Boško Obradović, dao je "pod punom moralnom, materijalnom, političkom i krivičnopravnom odgovornošću" izjavu da će, ako postane predsednik Srbije, u roku od 180 dana od stupanja na funkciju ispuniti sledeće:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Postaviću koordinatora službi bezbednosti, sa prvim zadatkom da sve tajne materijalne dokaze o izvršenju krivičnih dela, koje čuvaju policija, službe bezbednosti i tužilaštvo, ugledaju svetlost dana, i upotrebe se u svrhu za koju su i namenjena - za pokretanje odgovorajućih krivičnih postupaka, bez obzira na koga se odnosi taj materijal. Protiv lica koje su ove materijale skrivala i zloupotrebljavala pokrenuće se odgovarajući krivični postupci, i biće kažnjeni.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

2. Pokrenuću donošenje Zakona o ispitivanju imovine, počev od 1989. do danas.

3. Pokrenuću donošenje Zakona o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika, kojima će biti propisane oštrije kazne od sada za učinjena krivična dela od strane funkcionera i državnih službenika.

4. Pokrenuću donošenje zakona, lex specialisa, kojim će prezaduženi građani biti zaštićeni od dužničkog ropstva.

5. Prekinuću pregovore o KiM u Briselu i rešavanje tog problema vratiću pod okrilje OUN.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.