MARKO MILOŠEVIĆ VAN ILEGALE: Pojavio se na otkrivanju spomenika svom ocu- šta je poručio?
Usijanje, Foto: Promo

usijanje

MARKO MILOŠEVIĆ VAN ILEGALE: Pojavio se na otkrivanju spomenika svom ocu- šta je poručio?

Gledajte Usijanje od 19.55 časova na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Marko Milošević, sin bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, posle više godina, pojavio se u javnosti i govorio je pred kamerama. On je prisustvovao otkrivanju spomenika svome ocu u Moskvi, a za njim je, inače, raspisana poternica Interpola jer se u Srbiji sumnjiči za učešće u organizovanom kriminalu.

On je na otkrivanju spomenika bio u društvu Aleksandra Zaldostanova, zvanog Hirurg, vođe moto kluba "Noćni vukovi", bliskog prijatelja Vladimira Putina. Milošević se obratio sledećim rečima:"Kao što je na ovoj tabli napisano, mi smo nažalost bili proba onoga što se dogodilo u Rusiji i što se sada događa u Ukrajini. Jugoslovenska kriza i ratovi su isti, samo je ovo sada u Ukrajini ubrzana varijanta. Mi smo nažalost, bitku izgubili, ali rat, nadam se nismo. Na našim greškama i na našoj sudbini, Rusi su naučili lekciju i pobedićemo", rekao je Milošević.

U Usijanju analiziramo ove poruke i pitamo: šta simbolizuje postavljanje spomenika Miloševiću u Moskvi i to ispred amabade SAD? Da li taj potez, baš u ovom terminu, upućuje i neke dublje poruke? Šta je porodica Milošević ostavila Srbiji, a šta joj ostala dužna?

Gosti Usijanja:

Toma Fila, advokat i član Predsedništva SPS

Aleksandar Cvetković, član Predsedništva Srpskog pokreta obnove SPO

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

Gledajte Usijanje od 19.55 časova na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.