BORA NEMA DILEMU: Čorbi je Beli SAVRŠEN, ali glasaće za drugog kandidata!
Foto: Dragan Kadić

odlučan

BORA NEMA DILEMU: Čorbi je Beli SAVRŠEN, ali glasaće za drugog kandidata!

- Dveri su potekle iz DSS-a, kome sam ja pripadao dok sam se bavio politikom, sada se ne bavim politikom, sada sam običan glasač - kazao je muzičar
Objavljeno: 15:08h

Bora Đorđević, legendarni muzičar i pevač grupe „Riblja čorba”, nema dileme kada je reč o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, on je podržao lidera Dveri i predsedničkog kandidata Boška Obradovića, a za „Alo!” je otkrio i koji su bili osnovni motivi za tu podršku.

- Zato što mi je zemljak - kazao je on.

Interesantno je da su i Bora Đorđević i Boško Obradović rođeni u Čačku i čini se da je to bio glavni razlog pevaču kada se odlučivao kome da da podršku. To, ipak, nije bio i jedini motiv.

- Dveri su potekle iz DSS-a, kome sam ja pripadao dok sam se bavio politikom, sada se ne bavim politikom, sada sam običan glasač - kazao je muzičar, koji je ranije izjavio da su Dveri opcija koja je njemu trenutno najbliža.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevač grupe „Riblja čorba” nije želeo da preterano da komentariše protivkandidate svog favorita Boška Obradovića, ali je jednog ipak pohvalio.

- Beli je savršen - kazao je legendarni muzičar, koji nije ostao imun na nesvakidašnju kampanju Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli.

O šansama koje lider Dveri ima na predstojećim izborima Bora Đorđević se nije izjašnjavao.

- Ne bih ja pričao dalje - kazao je on.

Podsećanja radi, čuveni Bora Čorba bio je član DSS-a, koji je napustio 2014. godine. On je tada ocenio da je DSS napustio svoju dosadašnju politiku, pa i on napušta tu stranku.

- Izlazim iz DSS-a zato što ne želim da sarađujem sa onima koji ne slede ideje državotvorne politike - kazao je on.

Pored Bore, predsedničkog kandidata Dveri podržao je i sportski as Tadija Kačar, a tu je i podrška prof. dr Jasmine Vujić sa Univerziteta u Berkliju i prof. dr Ivane Dojčinović, predsednice Društva fizičara Srbije.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.