AKO NIKO NEMA PRAVO DA VREĐA NATAŠU JEREMIĆ, ONDA NEMAJU PRAVO DA VREĐAJU NI VUČIĆEVOG BRATA: Nebojša Krstić o predizbornoj aferi
Foto: Jelena Vučetić

isteruje pravdu!

AKO NIKO NEMA PRAVO DA VREĐA NATAŠU JEREMIĆ, ONDA NEMAJU PRAVO DA VREĐAJU NI VUČIĆEVOG BRATA: Nebojša Krstić o predizbornoj aferi

Krstić je rekao da je Nataša Jeremić morala da čuje salve optužbi i uvreda na račun Vučića i njegovog brata
Objavljeno: 10:12h

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, bivši savetnik Borisa Tadića Nebojša Krstić, rekao je da je supruga Vuka Jeremića aktivni učesnik kampanje od trenutka kada je demonstrativno odbila da nastavi da radi na RTS i nadalje, kroz pojavljivanje na bini sa Jeremićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je rekao, pošto je bila prisutna na predizbornim tribinama svog supruga, morala je i da čuje salve optužbi i uvreda na račun Vučića i njegovog brata.

VUČIĆ: Udrite mene gospodo, a ne moju porodicu, brata, sina i oca!

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška!

VUKU JEREMIĆU SRCE SAMO ŠTO NIJE PREPUKLO: Pogledajte kako plače i grca dok Nataša govori o BEBI KOJU NE MOGU DA DOBIJU! (VIDEO)

- Takođe, čula je i kako njen suprug Vučića implicitno optužuje za veleizdaju, za šurovanje sa Tačijem i razne druge stvari koje spadaju u udarce ispod pupka nedostojne pristojnih ljudi. Na ono to što je Jeremić izgovarao, svi su gledali blagonaklono, kao na nešto što je socijalno prihvatljivo. Nataša Jeremić je to prećutno odobravala, i list Danas je naširoko o tome izveštavao prenoseći sve te uvrede, lažne optužbe i najgore klevete bez ikakve ograde. Potom je jedan od čelnika SNS izrekao uvredljivu optužbu na račun supruge kandidata Jeremića. To što je uradio vrlo je loše, ružno i neukusno, čak i glupo. A glupo je jer je nerealno i prenaglašeno. Da li je Jovanov želeo da uvredi Natašu Jeremić ili da ukaže na neumesnost onog što Vuk Jeremić govori o Vučiću? Šta god da je povod može biti notirano kao povod, ali ne i prihvatljivo kao manir političkog ponašanja. Dobra je stvar što je Vučić odmah reagovao, distancirao se od uvrede i osudio je izvinivši se. Jeremić se za svoje uvrede nije izvinio - rekao je Krstić za Danas.

foto: Jelena Vučetić

Prema njegovim rečima, pametno je da svi učesnici, a i javnost, izvuku pouku.

- Ne postoje dobre i loše laži u uvrede. Laži kojima napadamo političkog protivnika ne mogu biti prihvatljive ako nam je napadač simpatičan, a žrtva nije. Dupli standardi oko ovih pitanja udaljavaju nas kao društvo od demokratije, a približavaju plemenskom društvu. Ako niko nema pravo da vređa Natašu Jeremić, a nema, onda niko nema pravo ni da vređa Vučićevog brata, suprugu ili decu. Bilo bi dobro da bar intelektalna javnost sačuva principijelnost. Navijačke strasti i govor mržnje ne mogu biti prihvatljivi kada su u pitanju Nataša i Vuk, ali ni kada su u pitanju Vučić i bilo koji član njegove porodice. Da bismo se snašli u svemu ovome, dovoljno je samo da se prisetimo kako su nas vaspitavali naši stari. Ništa manje i ništa više - rekao je Krstić.

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.