JOVANOV JE ŽELEO DA POKAŽE KAKO JE BESMISLENO UPLITATI ČLANA PORODICE: Vučić o napadu na Natašu Jeremić!
Foto: Fonet, Marina Lopičić

odgovorio

JOVANOV JE ŽELEO DA POKAŽE KAKO JE BESMISLENO UPLITATI ČLANA PORODICE: Vučić o napadu na Natašu Jeremić!

Premijer je rekao da će nastaviti da vodi čistu i pozitivnu kampanju, iako je njegova porodica stalno na meti napada
Objavljeno: 09:45h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uprkos svemu što se dogodilo prethodnih dana nastaviti da vodi "čistu i pozitivnu kampanju, iako je njegova porodica stalno na meti napada".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Postalo je normalno da porodica Vučić bude u blatu i hvala mnogim ljudima koji su smeli o tome da govore. Hvala im što su izašli u medije u kojima nije poželjno o tome govoriti, i rekli da je moja porodica meta najbrutalnijih i najprljavijih napada duže vreme. Ali ja im na to kažem - udrite jače, ništa mi ne možete. Narod vidi sve. Time što mi vređate porodicu nešto ćete postići? - upitao je Vučić.

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška!

VUČIĆ: Prosečna plata u Srbiji do kraja godine 440 evra!

NATAŠA JEREMIĆ O KAMPANJI: Vuk će biti na kraju dvoglavi Arapin! (VIDEO)

NATAŠA JEREMIĆ SE RASPLAKALA: Vuk i ja se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu! (VIDEO)

On je rekao da "nikada nije prešao tu granicu niti vređao nekom porodicu, "nikad nijednom rečju".

Povodom dešavanja u vezi sa izjavom Milenka Jovanova i pres konferencijom Nataše Jeremić, premijer je rekao da se on izvinio, iako nikada nijednom rečju nije napao nečiju porodicu, dodajući da u ovom slučaju nije sve krenulo od Jovanova.

Kako je rekao, "dobri i talentovani kolega" je hteo da odgovori svima koji su napadali porodicu Vučić, želeći da pokaže koliko je besmisleno kada upletete nečijeg člana porodice.

foto: Youtube printscreen

Vučić je rekao i da je "prethodno jedan od dosovskih kandidata izgovarao najprljavije uvrede na račun njegove porodice".

- Moj brat je bio meta kriminalizacije kada je bio izubijan pred kamerama, a da se nekom drugom to desilo bio bi svetac, a policija kriminalci. Ja ću da nastavim čistu i pozitivinu kampanju - rekao je on.

VUČIĆ: Udrite mene gospodo, a ne moju porodicu, brata, sina i oca!

VUKU JEREMIĆU SRCE SAMO ŠTO NIJE PREPUKLO: Pogledajte kako plače i grca dok Nataša govori o BEBI KOJU NE MOGU DA DOBIJU! (VIDEO)

Premijer je dodao da je u spotovima drugih kandidata sve negativno i prema njemu, ali i prema jednom delu Srbije, dok je u njegovom spotu sve pozitivno i usmereno ka radu.

Izjavio je da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan.

- Premijer će svakako biti neko ko je marljiv i vredan, i neko ko će moći da razume ono što govori i profesor Đuričin i profesor Petrović, umeti da poštuje tu vrstu kritike - rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.