UPOZORENJE MINISTARKE MIHAJLOVIĆ - Ili radite, ili ćete ostati bez posla!
Foto: Fonet Vlada Srbije

pazite se!

UPOZORENJE MINISTARKE MIHAJLOVIĆ - Ili radite, ili ćete ostati bez posla!

‚‚Ovako nešto nećemo tolerisati i ko ne bude ispunjavao svoje obaveze - izgubiće posao. Nemamo vremena za gubljenje..."
Objavljeno:

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović uputila je poslednje upozorenje Putevima Srbije i građevinskim firmama da rade, ili će izgubiti posao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U saopštenju iz kabineta potpredsednice vlade se navodi da je Zorana Mihajlović vanredno obišla radove na deonici Batiočina - Kragujevac, gde oko 16 časova nije zatekla nijednog jedinog radnika.

Svađa s Oljom Bećković i još par stvari koje niste mogli nigde da vidite! Šta se zapravo dešavalo kad je DJV probao da uđe na pres Jeremićeve žene? (VIDEO)

- Nedopustivo je da po ovako lepom i toplom vremenu nema nijednog radnika na gradilištu. Nećemo da tolerišemo bilo čiji nerad. Građevinska sezona je počela i ne postoji nijedan razlog da radnici ne rade dok god to vremenski uslove dozvole - kaže potpredsednica Mihajlović.

foto: Fonet Vlada Srbije

Ona je dodala da je ovo poslednje upozorenje investitoru JP Putevi Srbije, kao i svim građevinskim firmama koje rade na rehabiliticiji puteva da koriste svaki dan za radove.

- Ovako nešto nećemo tolerisati i ko ne bude ispunjavao svoje obaveze - izgubiće posao. Nemamo vremena za gubljenje - poručila je Mihajlovićeva.

Bonus video:

Espreso intervju nedelje: Milan Stamatović

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.