Stranka Velje Ilića poziva Zoranu Mihajlovićevu da zaštiti Jeremićevu ženu: Ako ovo nije nasilje nad ženama, šta je?
Foto: Zorana Jevtić

ns napao sns

Stranka Velje Ilića poziva Zoranu Mihajlovićevu da zaštiti Jeremićevu ženu: Ako ovo nije nasilje nad ženama, šta je?

Nova Srbija pozvala je potpredsednicu Vlade zaduženu za rodnu ravnopravnost da reaguje na izjavu stranačkog kolege koji je uvredio Natašu Jeremić
Objavljeno: 16:39h

NS šoziva Mihajlovićevu da reaguje na reči potpredsednika Srpske napredne stranke Milenka Jovanova da je "Nataša Jeremić šef narko kartela u Srbiji".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U saopštenju Nova Srbija je navela da se SNS s omalovažavanjem odnosi prema ženama, kako u slučaju Nataše Jeremić, tako i u slučaju novinarke kojoj je bivši ministar odbrane Bratislav Gašić rekao da "voli novinarke koje lako kleknu".

ŽESTOK NAPAD SNS NA ŽENU VUKA JEREMIĆA: Nataša Jeremić je ŠEFICA NARKO TRŽIŠTA, tvrdi Milenko Jovanov! Nova Srbija zahteva odgovornost onih koji izgovaraju reči verbalnog nasilja nad ženama, navodeći da to nisu vrednosti Evropske unije za koju se SNS toliko zalaže.

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška! - Pozivamo peredsednika Vlade Srbije i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, koji se deklarativno zalagao za 'jaču zaštitu žena', da na delu pokaže svoje reči - navodi se u saopštenju.

NATAŠA JEREMIĆ SE RASPLAKALA: Vuk i ja se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu! (VIDEO)

VUKU JEREMIĆU SRCE SAMO ŠTO NIJE PREPUKLO: Pogledajte kako plače i grca dok Nataša govori o BEBI KOJU NE MOGU DA DOBIJU! (VIDEO)

Beli o ženi Vuka Jeremića: Nijedna šišarkica ne sme biti vređana!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.