VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška!
Foto: Fonet

nismo svi isti

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška!

Premijer je rekao da od početka ove izborne kampanje glavna meta napada je bio lično on i njegova porodica
Objavljeno:

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima Srbije zbog pogrešne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicinonih kandidata poput njihovih napada na njegovu porodicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Od početka ove izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsedničkih kandidata nije bila moja politika ili politika Vlade koju sam vodio, već ja lično i moja porodica. U tome su prednjačili, pre svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi - ističe Vučić.

foto: Marina Lopičić/Fonet/Aleksandar Levajković

Kako kaže, njegova porodica, brat i sin postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata, tako i njihovih timova.

ŽESTOK NAPAD SNS NA ŽENU VUKA JEREMIĆA: Nataša Jeremić je ŠEFICA NARKO TRŽIŠTA, tvrdi Milenko Jovanov!

- Razume se da su me njihove laži uvek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe. Reagujući na to, a posle još jednog u nizu brutalnih napada dosovskog kandidata na moga brata iznetih na RTV Vojvodina, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata - kazao je Vučić, pa nastavio:

MALI IVKEEE? Ivanović u novoj parodiji na Vučićev spot iz biblioteke - a šta je to došao da vrati? (VIDEO)

- U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti. Nismo isti i nikada nećemo biti. Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica. Upravo zato, molim sve građane Srbije da prihvate moje izvinjenje zbog jedne pogrešne, i to ne moje izjave, a dosovskim kandidatima poručujem da nastave napade na moju porodicu, jer sam u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju - poručio je premijer Vučić.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.