Vučić: Savamala je politička igra, služi za najgluplje moguće napade na mene jer nemaju drugi program!
Foto: Fonet

o jankovićevom skupu

Vučić: Savamala je politička igra, služi za najgluplje moguće napade na mene jer nemaju drugi program!

Premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić o predizbornom skupu Saše Jankovića u Savamali, mogućnosti da izgubi na izborima, Ljubiši Preletačeviću Belom...
Objavljeno:

Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborni skup u Savamali, Saše Jankovića, pokazao da je ceo taj "slučaj" samo politička igra i da služi za najgluplje moguće napade na njega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Vučić je ironično rekao da se slaže sa jednim od svojih političkih protivnika da je verovatno kriv i za poplave: - Moja božija uloga bila je da prizovem toliku kišu i stoga i zaslužujem da bude odgovoran - primetio je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Novom Pazaru.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI? Na izjavu Jankovića sa tog skupa da je on "glavni fantom", Vučić je rekao da nije znao da će objekti u Hercegovačkoj ulici u Savamali biti rušeni u noći kada se to dogodilo, ali da ga svakako treba uhapsiti, kako navode protivkandidati, jer bi i sam isto to učinio, samo ne noću, nego "usred bela dana".

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

- Uradio bih to po danu i ne stidim se toga, da se umesto tih udžerica i rugla napravi prostor prelep za decu, za sve građane... - rekao je i ponovio: "Ne stidim se toga, mogu da me hapse i da me ubiju".

Znao je, kaže, i da će ovakve optužbe iznositi dosovski kandidati, koji nemaju drugi program osim da se bave njim samim.

Primetio je da ga je jedan od kandidata, koji se u subotu uveče predstavio na javnom servisu, pomenuo u svom terminu čak 57 puta: - Direktno 21 put, indirektno 36 puta - rekao je Vučić i dodao da nije znao da je tako popularan među protivkandidatima i da mu to izgleda kao da žele da ih on predvodi na nekim budućim izborima.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.