U 72. GODINI! Koštunica oženio ljubav iz detinjstva! Stari vuk u punoj snazi! (VIDEO)
Foto: Beta

bez starca nema udarca!

U 72. GODINI! Koštunica oženio ljubav iz detinjstva! Stari vuk u punoj snazi! (VIDEO)

Sanda Rašković mu poželela sve najlepše! Voja poručuje: Neobavešteni ste!
Objavljeno: 13:18h

Penzioner L. P. (78), dugogodišnji komšija nekadašnjeg premijera, kaže da mu je beskrajno drago što Koštunica nakon ženine smrti nije klonuo.

- Dobar je to čovek, bio je dobar državnik, ali je pre svega čovek i odličan komšija. Njegova Zorica je bila divna žena, znam da mu je bilo teško kada je umrla i baš se radujem što ga to nije dotuklo, što nije ostao sam, nego je nastavio dalje. Zaslužio je da ostatak života proživi sa osobom koja mu prija, a ne sam-samcit. I ja ih često viđam zajedno i baš su mi nekako skladan i lep par - ispričao nam je on.

foto: Beta Miloš Miškov

Sanda Rašković Ivić, bivša predsednica Demokratske stranke Srbije, samostalna poslanica u srpskom parlamentu i nekadašnja dobra prijateljica Vojislava Koštunice, juče je za “Alo!“ navela da je čula za priču da se njen bivši šef ponovo oženio.

- Čula sam za to. On je udovac, slobodan je, može da zavrti svoj život kako god želi i počne iz početka, to je apsolutno njegova stvar i ja mu želim svaku sreću i ispunjenje - rekla je ona za "Alo".

Vojislav Koštunica je za „Alo!” kratko odgovorio na pitanje o svojoj ženidbi.

- Uvažavajući veoma vaš poziv i novine za koje pišete, moram da vas podsetim da sam se potpuno povukao iz političkog i javnog života. Samim tim, i moj privatni život sada, o kome inače niste dobro obavešteni, nema razloga da zanima javnost. Izuzetno bih cenio da to poštujete - odgovorio nam je on.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.