LDP: Šešeljeva izjava da bi pomilovao ubicu Đinđića - DOKAZ NJEGOVOG LUDILA!
Foto: Nebojša Mandić

opasna tvrdnja

LDP: Šešeljeva izjava da bi pomilovao ubicu Đinđića - DOKAZ NJEGOVOG LUDILA!

LDP ističe da žrtvu koju je Đinđić podneo u borbi za drugačiju Srbiju niko ne sme i ne može da negira, a ponajmanje Šešelj koji je "simbol svega najgoreg u ovoj zemlji"
Objavljeno:

LDP saopštila je da je izjava Vojislava Šešelja o pomilovanju Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, opasna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Partija je navela da ta izjava prevazilazi dnevnopolitičke političke obračune.

"Izjava Vojislava Šešelja o pomilovanju Zvezdana Jovanovića dokaz je ludila kojeg je Šešelj bio talac čitavog svog života i koje je na sraman način koristio da besomučno truje ovu zemlju i njene građane", navodi se u saopštenju LDP. LDP ističe da žrtvu koju je Đinđić podneo u borbi za drugačiju Srbiju niko ne sme i ne može da negira, a ponajmanje Šešelj koji je "simbol svega najgoreg u ovoj zemlji". "Kada je došao iz Haga, predložili smo da nadležno tužilastvo sasluša Vojislava Šešelja i ispita njegovu ulogu u pripremi atenata na Zorana Đinđića. Opasnost koju nosi ovakva izjava prevazilazi dnevnopolitičke političke obračune i zato kao društvo ne smemo ostati nemi", navodi LDP. Šešelj je juče, gostujući na RTV, rekao da bi, u slučaju da postane predsednik, pomilovao Zvezdana Jovanovića, preneli su mediji.

Šešelj: Radovao sam se kad je ubijen Đinđić, kao i Toma i Vučić!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.