NUMEROLOZI IMAJU ODGOVOR: Koji broj na listiću kandidati priželjkuju, koji je BAKSUZAN, a koji je pobeđivao do sada? (GIF)
Foto: Filip Plavčić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Ilustracija/Espreso.co.rs

od 1 do 11

NUMEROLOZI IMAJU ODGOVOR: Koji broj na listiću kandidati priželjkuju, koji je BAKSUZAN, a koji je pobeđivao do sada? (GIF)

Neki brojevi označavaju uspeh, drugi ljubomoru, a treći kompletan poraz. Ima li istine u brojkama?
Objavljeno: 17:32h

Predsednički kandidati će okušati svoju sreću na izborima. Na neke se ulažu veće pare, dok su drugi potcenjeni. Mnogi imaju svoj fazon, većina ima svoj program, ali će svako imati i svoj (ne)srećan broj. Oni će ih dobiti žrebom, već danas!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Numerolozi kažu da različiti brojevi definišu različite karakteristike i osobine. Brojevi nam se mogu menjati kroz život, ali brojevi s kojima smo rođeni – utiču na naš karakter, ponašanje, snagu i slabosti.

DANKA JE RAZVALILA U SLAGALICI! Pogledajte zašto je Tviter "eksplodirao" nakon njenog učešća! (VIDEO)

Takođe, svaki kandidat će imati svoj redni broj na izbornoj listi. Oni se kreću od 1 do 11, a evo šta svaki od njih predstavlja.

Koji broj je srećan za kandidate, a kog bi trebalo da se plaše?

Broj 1

Prvi redni broj označava početak, novitet, koncentraciju, nezavisnost, originalnost, hrabrost, ambiciju! Videćemo ko će biti ta junačina. U svakom slučaju ovo je jedan veoma uspešan broj, zato se svi i grabe za njega.

Broj 2

Kao što piše, broj dva označava pre svega dvojnost, izbor, strpljenje, intuiciju. Ipak, to je i broj prilagodljivosti, memorije, ali i reprodukcije, pa vi vidite.

Pre svega ovaj broj označava blizance, dvojnost ili kopiranje!

Dakle, nije nepoželjan, ali - ipak nije moćan kao jedinica!

foto: Warren photographic

Broj 3

Trojstvo, savez Božanskog i ljudskog, manifestacija, pozitivnost, negativnost i neutralnost, ekspresija. To je broj u kojem se odslikava i podsvesni um, šarm, humor, zabava, atraktivnost.

Ovo je brojka šepurenja, kicoša i šalatana.

Šta mislite - kome pristaje?

foto: Giphy

Broj 4

Ovaj broj prati praktičnost, logičnost, skromnost, snaga, materijalna kreativnost, uravnoteženost. Obzirom da je ovo jedan jako skroman broj, verujemo da ga nijedan kandidat neće poželeti! Ovde je poraz skoro pa izvestan.

foto: Giphy

Broj 5

Ovo je već nešto. Broj avanture, istraživanja, znatiželje, zaigranosti, mašte, traženja. Kao da opisuju strelčeve u horoskopu. Obzirom da su poznati strelčevi od političara, Vuk Drašković i Dušan Bajatović koji se ne kandiduju, ovde nema neke simbolike.

Čini se da najviše pristaje Belom, da li se slažete?

Broj 6

Sklad, lepota, negovanje, ljubav, brak, porodica, odgovornost, razumevanje, saosećanje, empatija, red, dužnost, udobnost, usluge. Ovaj broj može da nas asocira na jednu veliku političku porodicu, odnosno stranku gde vlada sloga i ljubav.

Ovo, očigledno nije loš broj za predstojeće izbore!

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.