AZDEJKOVIĆ OCENJIVAO KANDIDATE: Boško je najbolji frajer, a Beli je zgodno momče sa snažnim bicepsima!
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

gej aktivista otvoreno

AZDEJKOVIĆ OCENJIVAO KANDIDATE: Boško je najbolji frajer, a Beli je zgodno momče sa snažnim bicepsima!

- Kada bilo kog drugog kandidata pljunete niko ne reaguje, kada pljunete Belog, javi se njih dvadesetak koji ponavljaju jedno te isto, „Ave Beli“, Samo jako“, „Bez sikiracije“ i spominju neku kaprićozu - tvrdi Azdejković
Objavljeno: 10:28h

Gej aktivista Predrag Azdejković aktivni je tviteraš. Svaku priliku i veliki broj pratilaca on koristi da javno iznese sve, ama baš sve svoje stavove!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tako je, od kako su predsednički kandidati počeli sa sakupljenjima potpisa, a potom i kampanjama, počeo da ih pominje - sve češće.

Ipak čini se da mu je glavna meta kandidat iz Mladenovca, Ljubiša Preletačević Beli.

Proziva ga - sve u 16!

Ne štedi ga ni malo! "Počeli da podržavaju seljaka iz Mladenovca" - jedan je od njegovih tvitova.

A tu su i komentari koji se tiču predstojećih izbora.

Sve su svemu, iz aviona se vidi da ga baš i ne miriše!

Zato smo gej aktivisti postavili nekoliko pitanja o Belom. Evo šta je on rekao:

*Zašto ti je svaki drugi tvit o Preletačeviću? Šta imaš protiv njega?

- Ja sam agent provokator i uživam u toj ulozi. Kada bilo kog drugog kandidata pljunete niko ne reaguje, kada pljunete Belog, javi se njih dvadesetak koji ponavljaju jedno te isto, „Ave Beli“, Samo jako“, „Bez sikiracije“ i spominju neku kaprićozu.

- Posebno me zabavlja da gledam kako se pecaju. Tako da bi odgovor na vaše pitanje bio, nemam ništa protiv njega, imam protiv onih koji ga podržavaju.

*Šta ti se ne dopada u njegovoj politici i konkretno Belom?

- Kojoj politici? Nisam primetio da Beli Preletačević ima politiku. Nisam čuo ni reč o politici koju će on da zastupa kada bude predsednik. Koga će da postavi za ambasadora u Americi, Rusiji, kakav je njegov stava prema članstvu u EU, NATO, šta ćemo da radimo što je Kosovo prisvojilo nepokretnu imovinu SFRJ, kome će da deli ordenje, da li će da ljubi ruku patrijarhu kad se vide… Ili se on i ne nada toj poziciji, pa nije ni pripremio politiku, što znači da se čika Beli igra, a mi to treba da plaćamo iz budžeta?!

*Kako bi ocenio njegov fizički izgled?

- Videh na naslovnoj strani nekih dnevnih novina njegovu sliku bez majice, samo sa belom kravatom. Zgodno momče sa snažnim bicepsima, ali ta brada i ta hipsterska punđica… ne, nikako!

A otkrio nam je i kog kandidata podržava na predsedničkim izborima?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.