OBRADOVIĆ: Osnovali smo srpski Vikiliks - DVERILIKS!
Foto: Nebojša Mandić

kreće u borbu!

OBRADOVIĆ: Osnovali smo srpski Vikiliks - DVERILIKS!

- To je srpski Vikiliks – Dveriliks, koji od danas možete pratiti na internet stranicama Dveri - rekao je predsednički kandidat Dveri
Objavljeno: 15:29h

Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je osnovao antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan Dveriliks.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je naveo, taj tim će se baviti otkrivanjem korupcije u vlasti.

Obradović je na vanrednoj konferenciji za medije rekao kako će tim koji naziva srpskim Vikiliksom, ili Dveriliksom, ukoliko pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, uključiti u okvire Saveta bezbednosti.

Kako je rekao, najvažnija tema u Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i vreme je da se neko time ozbiljnije pozabavi, jer vladajuća partija za pet godina, kaže nije učinila ništa.

- To je srpski Vikiliks – Dveriliks, koji od danas možete pratiti na internet stranicama Dveri - rekao je predsednički kandidat Dveri. Obradović je rekao kako politička mafija prodire u sve sfere društva, u nju je uvrštava pojedince iz politike, društva, policije i kako kaže, glavni zadatak je da se pobedi ta politička mafija.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.