Imam par imena za premijera, svakoga dana razmišljam o tome! Vučić o tome ko će biti na njegovom mestu!
Foto: Beta

ima neka imena!

Imam par imena za premijera, svakoga dana razmišljam o tome! Vučić o tome ko će biti na njegovom mestu!

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je da svakog dana razmišlja o tome ko će biti novi premijer, bez obzira na to da li će pobediti ili izgubiti na predsednkičkim izborima
Objavljeno:

"Imam neka imena, ali ne bih još o tome da govorim", rekao je aktuelni premijer u intervju za list Alo u nedeljnom izdanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Govoreći o ostalim predsedničkim kandidatima, Vučić je kazao da je Saša Janković "snažan dosovski kandidat", Vojislav Šešelj "ozbiljan protivnik", Vuk Jeremić kandidat koji želi bilo koju fotelju po svaku cenu, dok je za Ljubišu Preletačevića Belog rekao da je zabavan i da mu želi sreću, a Boška Obradovića nije želeo da komentariše.

Vučić je rekao da Srbiju za pet godina vidi kao uređenu zemlju, koja će imati značajnu stopu rasta - svake godine preko 3,5 odsto, jer, kako kaže, to doprinosi ubrzanom približavanju standardu EU.

"Imamo dobru priliku i ovo je istorijska šansa da Srbija u što skorijem periodu postane deo razvijene Evrope, čuvajući istovremeno i iznova gradeći najbolje odnose s Rusijom i Kinom", rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.