Vučić na MITINGU U SUBOTICI: Srbiju niko ne može da ponižava, nećemo im to dozvoliti! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

sns u akciji

Vučić na MITINGU U SUBOTICI: Srbiju niko ne može da ponižava, nećemo im to dozvoliti! (VIDEO)

Kandidat partija vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju je nastavio posetom Subotici
Objavljeno: 18:26h

Kandidat SNS na predsedničkim izborima 2. aprila biće lider te stranke Aleksandar Vučić. On jeu okviru predizborne kampanje danas u poseti Subotici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Viliki broj simpatizera SNS prisustvuje mitingu. Vijore se zastave Srbije i zastave SNS.

18:06 - Vučić je govor završio sledećim rečima:

- Živela Subotica! Živela Srbija!

18:05 - Ne smemo da dozvolimo onima koji su godina urušavali Srbiju da se ponovo vrate na vlast - poručio je lider SNS.

- Glasajte za svoju decu, za budućnost Srbije, glasajte po savesti - poručio je Vučić.

Svi koji bi da ruše Srbiju bolje neka od toga dignu ruke.

18:02 - Pozivam Mađare da razmisle kako sam se prema njima odnosio u prethodne četiri godine. Neka sude po delima, a ne po rečima - naveo je Vučić i dodao da Mađari srcem mogu da osete da li će neko raditi u njihovom intersu, jer on to možda ne ume da pokaže.

- U Suboticu smo uložili mnogo novca, završićemo Y krak, nećete više gledati kamione, nastavljamo da ulažemo u infrastrukturne projekte, hoćemo da Palić bude jedno od najlepših mesta u celoj Srbiji. Hoćemo da dovodimo i zapošljavamo još veći broj ljudi, mada su mi u Suboti rekli da je teško naći određene profile radnika jer su već svi zaposleni - naveo je Vučić.

foto: Printscreen / Youtube

- Počeli smo da pravimo sistem koji će da unapredi Srbiju. Kada slušate predstavnike Svetske banke, MMF, čujete to dobri rezultati. Dobri rezultati doneće i značajno veće penzije i plate u javnom sektorzu, a to znači i veće plate i u privatnom sektoru. Povećaćemo i minimalnu zaradu. Znate da ispunim ono što obećam - naglasio je Vučić i najavio da će se nastaviti sa ulaganjima.

17:45 - Na binu je izašao Aleksandar Vučić. Pozdravljen je gromoglansim aplauzom. Zahvalio se svim prisutnim građanaima što su došli da ga podrže po ovom kišnom danu, a zatim se zahvalio i svim govornicama koji su se obratili prisutnima pre njega.

foto: Printscreen / Youtube

Vučić je naglasio da je ponosan na to ko je sve pre njega govorio, ističući sportske zasluge Štefaneka i Sagmajstera.

On je za Ištvana Pastora rekao iskren prijatelj srpskog naroda i istakao da je je Srbija domovina Mađarima iz Vojvodine.

- Šta je ono što nudim Mađarima? Ni više, ni manje nego što nudim drugima. Mir, poštovanje i stabilnost i vera jednih u druge - rekao je Vučić.

On je potom podsetio na rezultate rada Vlade Srbije, za koje su i predstavnici međunarodnih institucija rekli da su dobri.

17:42 - Prisutnima se obraća olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek. On je istakao da su srpski sportisti osvojili brojne rezulate zahvaljujući pomoći Vlade Srbije i Aleksandra Vučića.

foto: Printscreen / Youtube

17:30 - Ištvan Pastor, Predsednik Skupštine AP Vojvodine obrato se građanima, ali i predsedničkom kandidatu:

- Aco, učinićemo sve da budeš predsednik Srbije i svih njenih građana. Čunimo to iz ubeđenja da ćeš biti dobar predsednik Republike, a ne iz prijateljstva koje smo ostvarili prethodnih godina.

Naglasio je da Mađari u Srbiji imaju sva građanska prava, a je potom svoj govor nastavio na mađarskom.

foto: Printscreen / Youtube

- Nisam poltron. Vodim računa o državnom interesu, zajedničkom interesu i interesu svog naroda i ti interesi se ne isključuju, već prožimaju. A što se tiče prošlosti, to je stvar za istoričare. A kad pričamo o budućnosti, nema bitnijeg od mira i dobrih mađrsko-srpskih odnosa. Iz toga razloga, SVM će učinit sve da Aleksandar Vučić postane predednik već u prvom krugu izbora - poručio je Pastor.

17:28 - Simpatizerima SNS obraća se Gabor Tagmajster, šampion u motciklizmu, koji je naveo da mu je velika čast što se nalazi na ovom skupu.

foto: Printscreen / Youtube

17:26 - Okupljeni trenutno gledaju predizborni spot Aleksandra Vučića.

17:20 - Prisutnima se najpre obraća Igor Mirović, predsednik Pokrajinske Vlade Vojvodine.

- Srbija danas ima za koga da glasa, jer su prethodne godine garant pobede, pobede Aleksandra Vučića. Ovo će biti teška borba, koju ćemo voditi do poslednjeg sata. Borba u kojoj će savako od nas da kaže "želim predsednika koji će nastaviti sa rezultatima koje sad iam, predsednika ko će voditi politiku bratstva, ko će pomoći drugima. I takav je pred nama. Aleksandar Vučić. Biće ovo velika borba, jer ćemo morati da se borimo sa lažima drugih kandidata.

17:16 - Miting je počeo himnom Republike Srbije, Bože pravde, a okupljni čekaju da im se obrati predsednički kandidat Vučić.

foto: Printscreen / Youtube

17:15 - Vučić je ušao u halu...

17:10 - U halu su ušli Aleksandar Vulin, Zorana Mihajlović, Miloš Vučevic, Marko Đurić, Jadranka Joksimović, Igor Mirović, Zoran Đorđević, Vanja Udovičić. Prisutan je Vučićev sin Danilo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.