SLAVICA NIJE JEDINA: Ovi političari su izbegli SMRT ZA DLAKU! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić / Zorana Jevtić / Nebojša Mandić / Fonet

UMALO TRAGIČNI ISHODI

SLAVICA NIJE JEDINA: Ovi političari su izbegli SMRT ZA DLAKU! (FOTO)

Fenomen saobraćajnih nesreća kod nas u kojima ili stradaju ili učestvuju visoki funkcioneri vlasti sve više uzima maha
Objavljeno: 16:04h

U saobraćajnim nezgodama sve više ljudi gubi život. Svojom krivicom, krivicom drugog vozača ili jednostavno nepažnjom. Mnogi političari učestvovali su u udesima, koji su se za neke nažalost kobno završili, dok su drugi pak neverovatnom srećom izbeli sigurnu smrt.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi u Grdeličkoj klisuri u sudaru putničkog automobila i kamiona teže je povređena potpredsednica SPS i ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ministarki je polomljena ključna kost i ima povredu ramena.

Kao mogući uzrok udesa u SPS navode da je pukla guma na automobilu u kome se nalazila ministarka. Dejanović je imala čak 2 udesa od kojih se prvi dogodio na samom ulazu u Vranje gde je prisustvovala predizbornom mitingu Aleksandra Vučića, a drugi u kojem je automobil u kojem je bila potpuno uništen, dogodio se u povratku kroz Grdeličku klisuru.

Po Slavicu Đukić Dejanović ovo je bio umalo koban dan, koji se na svu sreću nije tragično završio. Ovo je samo jedna u nizu saobraćajnih nesreća u kojima su ličnosti sa političke scene Srbije mogle da stradaju.

Vođeni ovom pričom rešili smo da vas podsetimo koji su još sve političari doživeli saobraćajne nesreće i za dlaku izbegli smrt:

*Velja Ilić

Lider Nove Srbije i bivši ministar Velimir Ilić doživeo je krajem prošle godine na Zrenjaninskom putu saobraćajnu nesreću. Iliću je pukao nosač točka na automobilu Škoda "superb", kojim je on sam upravljao. Sve se dogodilo u blizini beogradskog naselja Borča, a lider Nove Srbije tim povodom izjavio je da sumnja da mu je neko namestio nesreću, odnosno da je neko namerno oštetio viljušku.

Bivši ministar je ostao nepovređen, a policija je pokrenula istragu o ovom slučaju.

*Milutin Mrkonjić

foto: Petar Lazović

Milutin Mrkonjić, 12. avgusta 2007. godine službenim mercedesom udario je u jugo na magistralnom putu Nova Varoš - Kokin Brod kod Suljine česme. Tom prilikom povređene su četiri osobe, među kojima i Mrkonjić. Ipak, na svu sreću, veća tragedija je izbegnuta.

*Dragan Jočić

foto: Fonet

Marko Damnjanović, vozač bivšeg ministra policije Dragana Jočića, službenim mercedesom naleteo je na psa na auto-putu Beograd-Niš kod Velike Plane, skrenuo s puta, probio zaštitnu ogradu, nakon čega se vozilo nekoliko puta prevrnulo.

Zbog povreda zadobijenih u ovoj nesreći Jočić je ostao invalid.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.