Stojković: Raseljeni sa Kosova apeluju da se ne glasa za Obradovića
Foto: Petar Lazović

Apelovao

Stojković: Raseljeni sa Kosova apeluju da se ne glasa za Obradovića

Predsednik Koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije Miloš Stojković apelovao je u Čačku da raseljeni sa privremenim boravkom u tom gradu na predsedničkim izborima 2. aprila ne glasaju za lidera pokreta Dveri Boška Obradovića
Objavljeno: 17:38h

- Boško Obradović je lažni patriota. On se bori samo za sebe i ne bori se za srpsko Kosovo i Metohiju. Obradović je sklon da zloupotrebljava ljude i patriotska osećanja - rekao je danas Stojković za portal Komentar-pres.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bratislav Jugović koji je odustao od kandidature za predsednika Srbije i podržao predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, rekao je da Obradović ima problema sa prikupljanjem potpisa i da su njegove optužbe na račun notara "laž i besmislica".

- U Čačku se prikupljaju potpisi za kandidaturu Milana Stamatovića. Nema nikakvih problema. Notari svoj posao obavljaju i posle radnog vremena i sve funkcioniše brzo i efikasno. Boško Obradović stvara tenzije u javnosti, zato što su gradjani razočarani u njega i neće svojim potpisima da ga podrže - rekao je Jugović za portal.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.