KOŠARKAŠKA LEGENDA PREDALA JANKOVIĆEVE POTPISE IZA PONOĆI! Ivković: On je najbolje što Srbija ima!
Foto: Damir Dervišagić

još jedna zvanična kandidatura

KOŠARKAŠKA LEGENDA PREDALA JANKOVIĆEVE POTPISE IZA PONOĆI! Ivković: On je najbolje što Srbija ima!

Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) predati su potpisi podrške za kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije
Objavljeno: 09:45h

Ukupno 17.866 potpisa građana predali su u 01.15 časova bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Duda Ivković i predstavnici Grupe građana "Za Srbiju bez straha" koja kandiduje Jankovića za predsednika Republike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predaji potpisa prisustvovao je i Saša Janković.

Novinarima je rekao da je ogromna odgovornost na njemu jer je kandidat građana Srbije koji svoju veru i nadu u budućnost ulažu u to da zajedno sa njim vrate državu sa stranputice.

"Uveren sam da to možemo. Uveren sam da mogu da vratim smisao institucijama Srbije, da budem ne samo predsednik Republike nego tačka oslonca svim institucijama Srbije koje su neophodne da bi građani Srbije imali svoje dostojanstvo", rekao je Janković.

foto: Damir Dervišagić

Istakao je da se nada da će mediji kao slobodni pratiti celu predsedničku kampanju i istakao da je siguran da će Srbija dobiti najboljeg predsednika Republike.

Dušan Ivković je novinarima rekao da mu je velika čast što je uz Jankovića, navodeći da je u izborni štab pored potpisa koji su predati pristiglo još desetine hiljada potpisa i da još pristiže, ali da nisu uspeli sve da ih ažuriraju.

"Mislim da je ovo velik dan za našu Srbiju, pre svega što imamo jedinog i najboljeg kandidata za predsednika. Isto tako očekujem kada dođe do izbora da će milioni građana da izaberu najboljeg koji postoji ovog trenutka u Srbiji", rekao je Ivković.

Naveo je i da kao građanin Srbije sa punom odgovornošću tvrdi da ne želi i da nikada neće ući u politiku, ali da je odlučio da podrži najbolje što Srbija trenutno ima.

"Znam da nisam ni ucenjen, niti namiren ili nenamiren i nadam se da će upravo ti milioni građana da se dignu sa rijalitija, da se dignu od kanabea i da glasaju za najbolje za Srbiju", rekao je Ivković.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.