Iz ove kuće je danas Jeremić krenuo u kampanju - ONA IMA POSEBAN ZNAČAJ ZA NJEGA (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

vuk u čačku!

Iz ove kuće je danas Jeremić krenuo u kampanju - ONA IMA POSEBAN ZNAČAJ ZA NJEGA (FOTO)

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić rekao je danas u Čačku da aktuelnoj vlasti zamera mnogo toga a pre svega neispujena obećanja.
Objavljeno: 15:24h

On je počeo kampanju iz sela Ježevica kod Čačka, odakle potiče njegova porodica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Ova vlast je došla pre pet godina zato što oni pre njih nisu ispunili očekivanja i obećanja. Narod je to kaznio, a danas posle pet godina ponovo dolaze na naplatu neispunjena obećanja", rekao je Jeremić novinarima u Čačku. On je ocenio da će najvažnija tema predsedničkih izbora biti problemi sa kojima se ljudi suočavaju i da će govoriti o tim problemima i rešenjima. "Nedeljama i mesecima govorimo o političkim strankama, o tome ko će koga podržati, ko će s kim u koaliciju, i krajnje je vreme da sa tim pričama prestanemo i da počnemo da pričamo o problemmima i njihovim rešenjima", rekao je Jeremić.

On je dodao da kampanja neće biti duga, da će trajati svega nekoliko nedelja, ali da je neizvesno kakva će biti. "Šta nas u toj kampanji čeka Bog sveti zna, imajući u vidu ljude koji danas u Srbiji imaju gotovo sve poluge moći u rukama. Mislim da sve možemo da očekujemo, ali ono što je najvažnije je da na izborni dan postoji samo narod...", rekao je Jeremić.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.