VUČIĆ PRVI PREDAO KANDIDATURU! Sakupili 60.000 potpisa u rekordnom roku! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

brzo nema šta!

VUČIĆ PRVI PREDAO KANDIDATURU! Sakupili 60.000 potpisa u rekordnom roku! (VIDEO)

SNS je danas predala potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića
Objavljeno: 15:24h

Kako kažu u SNS-u, "juče je za samo 6 sati prikupljeno 60.000 potpisa".

Nezapamćeno interesovanje građana širom Srbije zateklo je i aktiviste SNS koji su učestvovali u prikupljanju potpisa, jer kako kažu, rekord je do sada iznosio tek 28.000.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić za Kurir objašnjava da su na hiljade ljudi, nažalost, morali da vrate kući, jer su notare za overavanje potpisa zakupili samo na određeno vreme.

"Naši aktivisti su sinoć sve pripremili, spakovali, i danas u 12 časova ćemo Republičkoj izbornoj komisiji predati kandidaturu Aleksandra Vučića. Izvinjavam se svima koje smo vratili, jer smo notare imali samo na 6 sati, da nam ne bi kukali i kmečali oni koji ni za 6 meseci ne mogu da skupe dovoljno potpisa. Do sada u istoriji niko nije predao kandidaturu sa više od 28.000 potpisa i zato želim da se zahvalim svim građanima koji su juče izrazili svoju podršku i u opštem euforičnom raspoloženju čak tražili da izbori budu danas. Imaće priliku da 2. aprila pokažu koga žele na mestu predsednika", poručio je Glišić.

Predaji potpisa prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, potpredsednici Miloš Vučević i Milenko Jovanov, Nebojša Stefanović i drugi stranački funkcioneri. Sam Vučić nije bio prisutan.

Juče je u akciju skupljanja potpisa krenuo i Saša Janković.

Prema zakonu, kandidatu je potrebno 10.000 overenih potpisa punoletnih građana sa pravom glasa da bi učestvovao na izborima za predsednika.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.