GOJKOVIĆ: Imala sam dogovor sa Mogerini pre govora!
Foto: Fonet

deal

GOJKOVIĆ: Imala sam dogovor sa Mogerini pre govora!

Ona je bila dugogodišnji poslanik parlamenta Italije i rekla mi je da je navikla na takva ponašanja, ometanja
Objavljeno: 10:06h

Dešavanja u parlamentu nisu bila u skladu sa tradicijom srpskog naroda koji uvek svoje goste dočekuje sa gostoprimstvom, a dogovor sa Federikom Mogerini bio je da predsednik Narodne skupštine ne reaguje, izjavila je danas predsednica parlamenta Maja Gojković.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ja sam pre toga imala razgovor sa Federikom Mogerini i dogovorile smo se da ja ne reagujem. Ona je bila dugogodišnji poslanik parlamenta Italije i rekla mi je da je navikla na takva ponašanja, ometanja, da svako ima pravo da iskaže mišljenje, bez obzira što će to biti na ružan i neprimeren način - rekla je Gojković za Pink.

Prema njenim rečima, smatrala je da bi svojim mešanjem još više doprinela ometanju i prekidanju Mogerini, a "ovako je prošlo u najboljem mogućem redu".

- Najvažnije da je ona poslala poruke ohrabrenja i podrške Srbiji na putu ka EU - dodala je Gojković.

Gojković je ocenila da su jučerašnja dešavanja u parlamentu bila neprimerana, bez obzira da li se neko slaže ili ne sa tim što gost ima da kaže.

Da podsetimo, za vreme svečane sednice na kojoj je govorila Federika Mogerini, radikali ali i poslanici Dveri ometali su njen govor urlicima, pesmama, lupanjem o stolove...

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.